Van valakinek valamilyen emléke az előző életéből?
Párom azt mondta, hogy nem álmodta, tisztán emlékszik arra, hogy 1800körül táncolt valakivel egy bálon. Frakkban volt.
Az érzésre emlékszik, hogy örültek az emberek, de mégis olyan volt, mintha halotti tor lenne. Nem volt boldog. Amikor meglátta a lányt úgy érezte, hogy már találkoztak és felkérte.
Azt mondja nem álmodta. Mennyire igazak ezek?
Az egyik ismerőse azt mondja, hogy őt mindig megölte a párja. És most is egy erőszakos emberrel van az életben..
Én Bél Flóra voltam, a Bél család leghasznosabb nőnemű tagja. Reggel traktorba ültem, délután a bányában kapáltam. Éjszaka pedig az apácákkal imádkoztam a zsoltárokat, van hogy pirkadatig.
Volt három rózsafüzérem, egy rózsa a hajamban, és egy rózsa nevű dodóm, akivel sokat szaladgáltam gyerek koromban.
Aztán minden megváltozott...
"Mennyire igazak ezek?"
Kérdezd a párodat.... Ő volt ott.....
Egyik ismerősömnek több elöző életéből is vannak emlékei.
Olvastátok azt a cikket hogy egy nő megszülte saját nagyapját? Meghalt az öreg és később terhes lett a nő, felnevelték a gyereket, ha jól emlékszem a cikkre akkor, 6 évesen elkezdett beszélni a volt feleségéről, intim dolgokat is.. és mindenre emlékezett azt is hogy ő az unokája. Félelmetes. Már nem tudom hogy hol olvastam. Próbáljatok rá keresni.
(Most hogy jobban belegondolok lehet nem is a nagyapja hanem az apja volt.. nem tudom pontosan bocsi)
Azt nem mondom, hogy az előző életemből van emlékem, de valamiért nem hinném sem álomnak, sem valóságnak a jelen életemből. Egy hatalmas tér nyáron, szép napsütésben, nagyon nyitott és tágas hely, egy dombon. A közepén nagy szökőkút, egyébként mindenhol macskakő, nincsenek növények, a szökőkúttól pedig lefelé utak (legalább 5-6 sugárban) vezetnek a házak közé. Az egész tér inkább vízszintesen tágas, és nem felfelé, az épületek nem magasak. Csak a kép van előttem, a látvány, nincs benne semmi cselekvés vagy érzés. Legfeljebb egy kis szabadság, nyilván a tágas tér miatt.
Mindig az jut erről eszembe, hogy minden út Rómába vezet.
De azért valószínű, hogy csak álmodtam, vagy kiskorom fantáziaképe ez. :) De mindig az előző életemet kötöttem hozzá valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!