Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen emléke előző életéből?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is előző életéről, akkor közvelenül a jelenlegi élete kezdetéről?

Nekem van 1 emlékem (vagy az is lehet, hogy csak 1 régi álom), hogy a magasból ereszkedem le a földre (mintha a lélek elfoglalná a testet), majd később talán egy magzati emlék, ahogy lebegek a magzatvízben, majd 3 éves koromtól vannak hosszabb emlékeim, előzőek csak pár másodpercesnek tűnnek.

Volt valakinek hasonló? Vagy akinek ennél jóval több emlék is jutott?

Valamennyire hiszek a lélekvándorlásban és még sosem néztem jobban utána, de úgy döntöttem, hogy most jobban elmerülök a témában és majd beleolvasok a megfelelő könyvekbe is.

2014. aug. 12. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Senki nem emlékezhet az előző életére, mert azt csak a buddhista papok találták ki a páriák vigasztalására. Aki "visszavezet", az mind csaló.

Az embereknek általában 3 éves koruk utáni emlékei vannak.

Néha előfordul, hogy ettől koraibb időről is akad valamilyen homályos emlékük.

2014. aug. 12. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tedd föl magadnak a kérdést, hogy álom volt, vagy az előző életedből származó látomás. Pusztán logikai alapon gondold meg. Ha a másodikat találod elképzelhetőbbnek, akkor valami baj van veled.
2014. aug. 12. 17:50
 3/9 Napfonat ***** válasza:
89%

Előző kettő hozzászólóval ellentétben énszerintem van reinkarnáció, bár az "utaztatókat" én is csalóknak vélem!

Bárcsak bebizonyítaná egy utaztató az ellenkezőjét!!

Ha nekem lenne ilyen képességem, én ingyen utaztatnám az embereket a Hősök terén, hogy mindenki lássa és tapasztalja!

Természetesen nekem vannak bizonyos "beépült" emlékeim, amelyekről nem tudom, hogy honnan vannak. Akár előző életből is származhatnak! Az egyik legmarkánsabb az, hogy apró gyerekkorom óta van egy visszatérő "képi jelenség", egy emlék, amely szerint féltérden vagyok, páncél van rajtam, és hatalmas pallossal védek ki egy hasonlóan hatalmas pallos ütését a hátam mögött úgy, hogy a fejem fölött hátra leengedem a kardomat! De sajnos elölről átdöfnek! A pillanatot, hogy átdöfnek, már nem látom tisztán, csak a mozdulatot, ahogyan egy kb. 11.-12.sz. lovagi szerelésben valaki elölről két kézzel felém szúr!

Ez egy olyan kép, amely naponta többször bevillan, és igen nagy hatással van rám!

2014. aug. 12. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyről van tudomásom: a "Vörös oroszlán" című regény (tehát KITALÁCIÓ!) főszereplője.
2014. aug. 12. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
én katicabogár voltam
2014. aug. 12. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző.

Ugye bázisugró katicabogár.

2014. aug. 14. 01:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Én kiskorom óta rettegek attól ha vizet spriccelnek az arcomba. Úszni sem tudok, félek belemenni a vízbe, ha nem látom az alját, hirtelen nem kapok levegőt, pánikrohamom van. Amikor 7-8 éves voltam (akkor lett fürdőszobánk)anyukám előszeretettel szórakozott azon, hogy mennyire félek ha az arcomba spriccel a zuhanyrózsával. Rendszeresen csinálta hogy leszoktasson a ,,hisztiről". Aztán egy alkalommal nagyon sírva fakadtam és azt ordibáltam fél órán keresztül hogy hagyja abba, ne engedjen még egyszer megfulladni. Erre én magam sem emlékszem, a szüleim mesélték és az a néni aki akkor épp nálunk volt, ő is hallotta. Többen mondták, hogy ez arra utalhat, hogy előző életemben megfulladtam.

Én magam nem hiszek a lélekvándorlásban, konkrétan abban, hogy folyamatosan másik testbe születek bele és egy így megy végestelen végig de nem zárkózom el sem valami hasonló (és kevésbé meredek) elképzeléstől sem.

3 éve télen beszakadt alattam egy tó jege,több mint 2 percig voltam a jég alatt. Szerencsére megúsztam minden baj nélkül, még egy sima megfázásom sem lett. Amikor betettek a mentőbe, állítólag közöltem a mentőorvossal vigyorogva hogy ,,most nem sikerült, most én győztem le a tavat" . Jómagam erre sem emlékszem, utólag mondták azok akik ott voltak.

Az első emlékem amúgy valami másfél éves koromból van, egy villanás de semmi ,,előző életre utaló" dolog nincs köztük. Mindenesetre érdekes, akkor is ha csak a tudat(alatti) játéka.

2014. aug. 14. 21:01
 8/9 anonim válasza:
a születésemről: egy pirosság, és vakító fény
2014. aug. 28. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem valami nagyon kot a normandia partraszallashoz eleg furcsa es mintha ateltem volna (en hiszek a reinkarnacioban hisz egy eletben azert szenvedunk hogy mindennap egyunk hogy aztan meghaljunk??) en nem hinnem

De multkor pl megalmodtam milyen meghalni marmint ugy hogy elveszted a szeretteidet es nem tudsz ellene tenni semit nagyon rosz erzes!! Es mikor felkeltem sirogorcsot kaptam

2014. aug. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!