Volt már valakinek kapcsolata bármilyen nem e világi lénnyel amiről biztos tudja hogy nem képzelte?
Figyelt kérdés
Történetekre vagyok kíváncsi már ha van kedved leírni2012. dec. 7. 22:37
1/16 anonim válasza:
Igen volt. Figyelj ez nagyon bonyolult. Hoztak-vittek. Azthiszen ezelőtt 8 évvel fejeződött be ez az élményhalmaz. 12 éves koromtól éltem át ezeket a dolgokat amikor is belémbaszott egy villám. Többen átélték vele. A volt feleségem és pár barátom. Kérdezd meg őket:)
Üdv.: Pataki Attila
2/16 x) válasza:
3/16 anonim válasza:
Én minden nap látok egy egyértelmüen idegen lényt, mikor a tükörbe nézek! De nem értem, hogyan került oda be!
Üdv,
Kiszel Tünde.
4/16 A kérdező kommentje:
értlek benneteket ezeket a poénokat egyedül találjátok ki vagy valaki segít nektek ?
2012. dec. 8. 00:04
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor anyud egy igazi suttogó
2012. dec. 8. 00:09
7/16 anonim válasza:
Én szinte minden nap találkozom a munkatársaimmal akik közül páran biztos hogy nem e világiak. Biztos hogy nem képzelem őket.
8/16 Mikolics Anikó válasza:
Nekem 4 éves koromtól voltak ilyenek. A végére majdnem kikészültem bele. Szépen rajzolok azt mondjaák, s a rajztanárommal elkezdtem beszélgetni, miután látta egy két rajzomat ahol lerajzoltam ezeket a valamiket. Kiderült h a Biblia pontosan leírja azt ahogy viselkedtek velem. 2 évbe került de lassan megszabadultam tőlük :)
9/16 A kérdező kommentje:
Mitől szabadultál meg?
2012. dec. 8. 19:24
10/16 anonim válasza:
Az agyától, sikeresen. Hogy a fenébe lehet valaki ennyire üres, hogy más világi lények után áhitozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!