Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jóslás és a múlt kapcsolata....

Jóslás és a múlt kapcsolata. Ti mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Voltam egy jósnőnél, aki a múltamat pontosan leírta. Nagyon megdöbbentő volt. Nem csak nekem, hanem két ismerősömnek is.

Nem általánosságokat mondott, hanem például olyanokat, hogy az ismerősöm nem kórházban született, hanem egy családi házban, és így is volt.

2012. nov. 16. 11:30
 1/2 Zsizsik666 ***** válasza:
Szerintem így kellene, ha már jósnő, akkor mondja meg tökéletesen, mi történt, hogy hihető legyen. Meg hogy annyit fogadjon el, amennyit rá tudsz szánni. De ez már más kérdés. ttől így normálisabbnak tűnik a jóslás, ha a jövőt kérdezed, nagyobb százalékban ad szerintem helyes válaszokat.
2012. nov. 16. 11:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, így hihetőbbnek tűnik és úgy volt ahogy mondod a fizetésnél...mikor kérdeztem a végén, hogy mennyivel tartozom azt mondta, hogy nincs tarifa, annyit adok amennyit rászántam.

Csak tudod mondott egy eseményt a jövővel kapcsolatban, de ez még várat magára, holott azt mondta, hogy augusztusban fog bekövetkezni. Ezért bizonytalanodtam el.

2012. nov. 16. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!