Múlt feldolgozása agykontrollal?
Figyelt kérdés
Az agykontroll tanfolyamot nemrég végeztem el. A negyedik tanfolyami naptól kezdve 1-2 naponta amikor egyedül vagyok, előjön egy-egy emlék a múltból. Vagy nagyon dühös voltam vagy más lelki fájdalmat érezhettem akkor. Van egy olyan megérzésem, hogy ezek olyan múltbéli események amikor elfojtottam az érzelmeimet és most jönnek felszínre, hogy át tudjam élni őket és továbbléphessek. Pl sétálok egyedül ráérősen az utcán, majd egyszercsak borzasztó dühöt érzek magamban, beugrik az emlék és nem bírok tőle szabadulni. Majd x idő után megnyugszom és már nyugodtan tudok erre az emlékre gondolni. Másnap általában ha felidézem ezeket az emlékeket, már megszűnik az érzelem. Ilyen tapasztalata másnak is volt? Van erről bármi infótok? Tanács? A válaszoló agykontrollosokat megkérem, hogy a viccelődő szkeptikusokat és egyéb trollokat válaszra se méltassák - talán akkor leszoknak róla. ;)2012. okt. 23. 17:53
1/4 anonim válasza:
Nem értem az embereket. Elvégeznek egy tanfolyamot jó drágán hogy aztán még szarabb legyen nekik.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a folyamatot nem érted. Olyan történik velem mintha pszichoterápiára járnék... pszichoterápia nélkül. Olyan mintha minden egyes nap egy újabb kőtől szabadulnék meg ami nyomta lelkemet. Most megszegtem a saját tanácsom és mégis válaszoltam. :D
2012. okt. 23. 18:04
3/4 anonim válasza:
Én szkeptikus vagyok, de emiatt nem fogok róla leszokni. :D
Az agykontrollnak ez a lényege, egy bizonyos alvásfázisban(alfában) átprogramozod az agyad.
Előveszed a tudatalattidat.
4/4 Zsizsik666 válasza:
Igaza van a szkeptikusoknak. az emlékek a tudatalattiból jönnek, ha újra átéled és feldolgozod, talán itt az ideje ennek. a baj akkor lenne, ha nem tudnál velük mit kezdeni és csak kínoznának az emlékek. Ha ilyet éreznél, hagyd abba az agykontrollt egy időre.
Nem, nekem nem volt ilyen tapasztalatom tanfolyam után, de nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!