5. hetes várandós vagyok. Az eddigi tüneteim a múlt hét óta eltűntek (hasgörcs, mellérzékenység), emiatt nagyon kétségbe vagyok esve, mert nagyon várjuk a Picit, és sok heyn olvastam, hogy ez a terhesség elhalását jelenti. Mi a tapasztalatotok?
Köszönöm szépen a biztatásod.
Most is itt ülök pityeregve, és próbálom megbeszélni Mazsival, hogy maradjon velünk.
Boldog Babavárást kívánok Neked!
jaaj te szegeny,megertelek mert en is igy voltam allandoan aggodtam,mondjuk nekem elotte volt 2 vetelesem es ezert.
De azt jol teszed ha beszelsz neki mindenfele pozitiv dolgot!
Megnyugtatas keppen ha nincs verzesed nincs semmi baj szerintem nyugi!
Szia
Én most 6,5 hetes vagyok, és van egy 9 hós lányunk is.
Sem most, sem előzőleg nem voltak "hagyományos" tüneteim (nem hánytam/émelyegtem, mellérzékenység csak akkor volt pár napig mikor meg kellett volna jönnie, gyomorsavammal minden okés, béltevékenység normális stb). Az elsőnél én is aggódtam állandóan: nehogy bajt jelentsen, hogy ennyire jól vagyok. Mostmár tudom, hogy én ilyen szerencsés alkat vagyok, aki könnyen viseli a várandósságot. Mázli!
Miért ne lehetnél te is ilyen alkat? :)
Ha nem görcsölsz/vérzel, akkor az mindenképp jót jelent. Ne idegeskedj feleslegesen, tudom, hogy nehéz megállni, de hidd el, a jövő héten is minden rendben lesz!
Kedves 2. és 3. válaszoló! Még nem tudok semmi biztosat, majd csak 07.02.-én tud fogadni a dokim, de nagyon hálás vagyok Nektek is a biztató válaszért. Sokat segítettetek.
Minden jót kívánok a Pocaklakókhoz és a 9 hónaposhoz egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!