Teljes mértékű agykárosodással kómában, van valakinek bármilyen tapasztalata?
Üdvözlöm. Sajnos nem túl biztatóak a kilátások. De ehhez konkrétabban is ismerni kellene a kórtörténetet.
Sérülés vagy fertőzés okozta? Mennyi ideje van kómában?
Üdvözlet!
Június 7.én, az az lassan egy hónapja fekszik kómában, kórházi figyelmetlenség miatt kellett újraéleszteni, sajnos az a 4perc kritikus idő letelte után tudták újra éleszteni, pontosat ők sem mondanak, de a kritikus időn jóval túl történt az újraélesztés, max 10perc. Az újraélesztést követő napon nyitott szemekkel feküdt, majd rá pár napra már pislogott, reflex mozdulatai nyílván vannak, a szervei visszanyerték működésüket( bár a szervek is sérültek) Gégemetszést csináltak neki, nyelési funkciója nincs, ásítani szokott,időközönként a teste rángatózik egyet( az oxigén hiány miatt) Beszélni szoktunk hozzá, néha mintha könny gyűlne a szemébe, két alkalommal mintha megmozdult volna a feje, és akkor semmi féle inger nem volt, de lehet ezt csak én képzeltem be, valamikor meg mintha kicsit kinyújtotta volna a kezét mintha próbálkozott volna, de lehet ez is valamiféle reflex mozdulat lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!