Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Letezik olyan hogy valakinek...

Letezik olyan hogy valakinek az a sorsa hogy semmi sem sikeruljon az eletben?

Figyelt kérdés
En egy nagyon kitarto ember vagyok, kuzdok az almaimert, de mindig tolem fuggetlenul alakul ugy hogy ne valosuljanak meg. Talan az a sorsom hogy boldogtalan legyek. Mostanaban a vallasban keresek menedeket szivbol kerem Istent hogy segitsen meg. Vajon lehetek meg boldog?
2015. okt. 6. 19:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
51%
Hogyha, hiszel istenbe semmi nem lehetetlen!
2015. okt. 6. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is hittem és össze is jött sokszor, amiben hittem és kértem, de aztán mégis kudarc lett a vége.Már a hitre is kezdek úgy gondolni, hogy olyan, mint mikor rángatják a csontot a kutya orra előtt!

Én is mindig hajtok, igyekszek, a hibáimból is próbálok tanulni és mindíg javítani, más oldalról próbálni megközelíteni a dolgokat, minden úton-módon próbálkozni és csak bebaxik mindíg valami.Én a munkákkal vagyok kifejezetten szerencsétlen.Akár hogy is igyekszem, mindíg kitúrnak, sosem kellek soká sehova!A társkeresésben sem vagyok szerencsés.Bár ajánlkozó lenne bőven, de pár csalódás után már nem bízom benne hogy valaha is találok normális embert, amelyik meg egyéb szempontból megfelelne, az külsőre nem az esetem.

2015. okt. 6. 19:57
 3/14 Fish1 ***** válasza:
100%
Nem. A gondolataiddal és cselekedeteiddel teremted a saját világodat. Minden, amiben élsz, te magad vonzottad be.
2015. okt. 6. 20:14
 4/14 anonim válasza:
68%
"kuzdok az almaimert, de mindig tolem fuggetlenul alakul" neem.. ezt azért nem. A sorsod te irányítod és ne pedig valami kitalált istenségtől várj csodát. küzdj! ha mindent beleadsz az még mindig kevés. többre vagy képes mint gondolnád és ez így van bármelyik emberrel. vannak rossz napok mindenki életében. a te dolgod hogy az olyan napokon is kitartó légy és ha valamit szívből szeretnél soha ne törj meg. az egyetlen dolog ami közted és az álmaid között áll az te vagy. múld felül önmagad. magadban higgy és semmi másban ;)
2015. okt. 6. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
kétlem. először Istentől ne csak kérni akarj és ne csak a bajban akard hogy ott legyen. ha csak akkor tudsz hinni amikor baj van akkor ne csodálkozz ha nem segít. ez olyan mintha hozzád mindig járna egy ember a bajban de amikor jól vna le se szarja a fejed. de én még mindig azon vagyok hogy minden kudarc a te hibád. könnyebb mást hibázatni mint kijavítani a hibát. és ha külső hatásra fulladt a dolog kudarcba azért a te hibád mert nem tudtad kikerülni ezt a falat amit az élet eléd tett. küzdj,harcolj,szeress és bármilyen fal kerül eléd törd át. a sors nem állíthat meg csak akkor ha hiszel benne. ha abban hiszel hogy te vagy az aki írja a regényt és nem más akkor sikerülni fog az addig nem ment. tapasztaltam már. (bár én azon az állás pontot vagyok hogy nem kérem Isten segítségét mert az én bajom nem az övé.)
2015. okt. 6. 20:16
 6/14 Legoman ***** válasza:

Olyan sorsa csak annak van, ki nem tesz semmit az ellen, hogy megváltozzék.

Az ember életébe vannak hullámvölgyek. Egyszer fent vagy a csúcson, de ahhoz, hogy tovább haladj utadon, mindenképpen le kell menned egy völgynek a legmélyebb pontjára, hogy újra fel menj a hegy csúcsára.

Ha lent vagy a völgyben, akkor ne siettesd a dolgot, hanem lassíts le, és szép nyugodtan végezd a teendőid, és várj egészen, addig míg a csúcsra nem érsz újra, és ha újra csúcson vagy, akkor ne siess, hanem figyeld meg mit csinálsz jól, és ha újra völgybe érsz, akkor tudnod kell, hogy csináld, hogy sikerüljön, és ez a völgy egyre kisebb lesz, mígnem egybe ér a csúccsal, és az életed azon területén már tudod mit csinálj. A lényeg, hogy ne hanyagolj el semmit.

Nem kell erőlködnöd, hogy megmászd a hegyet, csupán csináld.

Az előző válaszolónak igaza van. Istennek mindig hálásnak kell lenni, a nap minden percében, hogy életben tart téged, és segít neked, ha kéred.

2015. okt. 6. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért pszichológia is és amíg valaki nem érti meg, mi miért történik, nincs meg benne a felismerés és a képesség hogy javítson, akkor addig ott lesz az a fal, hiába erőlködik és teszi a dolgát(szerinte)jól.Az évek negatív tapasztalatai által meggyökeresedett érzésektől, gondolatoktól nagyon nehéz szabadulni.És sokszor ezek miatt vannak a kudarcok.Az ember pedig a kudarcok hatására egyre inkább elhiszi, hogy egy szerencsétlenség.És itt be is zárult az ördögi kör.

a másik, hogy talán olyasmit csinálsz kérdező, amit nem szeretsz igazán, ami nem a te utad.Én is ezt érzem, hogy valahol "elvesztettem a fonalat" Nem ott vagyok, ahol lennem kéne, nem azt csinálom amit igazán szeretek (abban mindig kaptam dicséretet).Nehéz ezen csupán önerőből változtatni.Kellene a környezet pozitív visszajelzése is.

2015. okt. 6. 20:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehetsz! És latin szöveg nélkül is.
2015. okt. 6. 21:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Meg kell tapasztalni bizonyos dolgokat, míg nem élted át ezeket, addig nem tudsz tovább lépni, vagyis tudnál, ha az egód nem ragaszkodna annyira ahhoz a gondolkodáshoz, amit most képviselsz.

Ezek a dolgoka amiket átélsz mind ahhoz kellenek hogy tovább tudj lépni, ha változik a gondolkodásod akkor a körülmények is fognak.

2015. okt. 6. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
fel kell szabadítanod a blokkolt érzelmi energiáidat
2015. okt. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!