Miért lehet az hogy egy ha nő közelében vagyok vagy hallok róla gyomorgörcsöm illetve zavart leszek? Kapcsolatban lehettem vele előző életemben? Hogy derithetem ki?
Szerintem csak zavarba jössz.
Volt már barátnőd?
Ha még nem, akkor szerezz egyet. :) Jót fog tenni, mert egy kapcsolat sok tapasztalatot tud adni az életre az embernek.
Nő vagyok barmok! És az ilyen hozzászólások nem érdekelnek..
Olyan írjon aki tud a reinkarnációkról mesélni nekem.
Igen, előző életetekben megerőszakoltad, és érzed, hogy revanst akar venni.
Egyébként nem. Nincs előző élet. Nem ez az oka. Lehet nem csíp téged, és látszik rajta, de tudatosan nem jöttél még rá. Attól még az agyad tudja érzékelni a mimikájából.
Ha ilyen szépen fejezed ki magad, mint a #3 kommentedben, akkor egy, még sok tanulásra itélt, a rangsorban legalul álló szellemecske vagy, aki hite szerint a 7855-ből következtetni lehet -mit lehet, muszáj- megtestesülése nemére.
.
"...aki tud a reinkarnációkról mesélni nekem."
Vagyunk itt többen, akik tudnának a reinkarnációról MESÉLNI, de még elégedj meg a Hófehérkével!
De borzasztóan bölcs itt valaki: )
Nem vagyok kíváncsi az ilyenekre! Fel tettem egy kérdést és ha nem arra találsz válaszolni, nem kell írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!