Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Regressziós hinózissal kapcsol...

Regressziós hinózissal kapcsolatban tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Volt már itt valakinek olyan?

2014. jún. 10. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

nem érdemes, ha jó a hipnotizőr akkor működik is. Nem nagyon vannak olyanok akik csinálják, legalábbis előző életlekig nem mennek vissza hivatásosok mert az "tudománytalan"

Ezósokban meg nem nagyon bíznék. Veszélyes.

2014. jún. 10. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Egy ismerősöm keresett fel egy ilyen sarlatánt. Megállapodtak az időpontban, a páciens azt akarta, hogy a barátja végig bent legyen, és felvegye videóra az egészet.

Ezt nem engedélyezte, mert csak kettesben hajlandó hipnotizálni. Nem is lett belőle semmi.

2014. jún. 10. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Én voltam, érdekes volt. Szilágyi Gabriellánál voltam amúgy.

Második meg úgy mond véleményt hogy ki sem próbálta.....

Az enyém olyan volt mint egy mélyebb meditáció. Olyan képek is voltak mint az álmokban szoktak lenni, mivel ilyenkor jó esetben ki van kapcsolva az éber tudat, tehát a nagyon szkeptikus, csak bal agyféltekét használó, ellenálló emberek akikben nincs intuíció (vagy csak elnyomják azt) azok nem biztos hogy sokat profiltálnának ebből. De ez ritka. A legnagyobb része az embereknek le tud menni ebbe az állapotba és semmi veszéllyel nem jár, de persze van pár tévhit, mint úgy ált. mindenről :)

2014. jún. 11. 03:05
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
jah azt hozzátenném hogy lehet hogy tényleg sarlatán volt az akiről beszélt, de mentségükre legyen mondva, az orvosok között több a sarlatán sajnos. A legtöbb hipnotizőr ingyenesen mellékeli a hangfelvételt.
2014. jún. 11. 03:08
 5/8 anonim ***** válasza:
A lényeg annyi hogy olyanhoz érdemes elmenni aki szimpatikus. Ha valaki nem megy vissza előző életig akkor mást kell keresni. Rengeteg video van feltöltve youtubera is. Ha meg ellenszenvet vált ki ez valakiből akkor másfajta terápiát érdemes választani..
2014. jún. 11. 03:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

nem éppen kíméletes és nem is igazán hatékony technika

van akinél 1.re működik van akinél sosem és mindenképpen 2 ember kell hozzá

2014. jún. 16. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

#6os vagyok

és igen is veszélyes!!!

2014. jún. 16. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Kíméletes és veszélytelen. :) Max csak az lehet hogy az ember nem kap/lát annyit mint amennyit elvárt, de ez változik.
2014. jún. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!