Regressziós hinózissal kapcsolatban tapasztalatok?
nem érdemes, ha jó a hipnotizőr akkor működik is. Nem nagyon vannak olyanok akik csinálják, legalábbis előző életlekig nem mennek vissza hivatásosok mert az "tudománytalan"
Ezósokban meg nem nagyon bíznék. Veszélyes.
Egy ismerősöm keresett fel egy ilyen sarlatánt. Megállapodtak az időpontban, a páciens azt akarta, hogy a barátja végig bent legyen, és felvegye videóra az egészet.
Ezt nem engedélyezte, mert csak kettesben hajlandó hipnotizálni. Nem is lett belőle semmi.
Én voltam, érdekes volt. Szilágyi Gabriellánál voltam amúgy.
Második meg úgy mond véleményt hogy ki sem próbálta.....
Az enyém olyan volt mint egy mélyebb meditáció. Olyan képek is voltak mint az álmokban szoktak lenni, mivel ilyenkor jó esetben ki van kapcsolva az éber tudat, tehát a nagyon szkeptikus, csak bal agyféltekét használó, ellenálló emberek akikben nincs intuíció (vagy csak elnyomják azt) azok nem biztos hogy sokat profiltálnának ebből. De ez ritka. A legnagyobb része az embereknek le tud menni ebbe az állapotba és semmi veszéllyel nem jár, de persze van pár tévhit, mint úgy ált. mindenről :)
nem éppen kíméletes és nem is igazán hatékony technika
van akinél 1.re működik van akinél sosem és mindenképpen 2 ember kell hozzá
#6os vagyok
és igen is veszélyes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!