Milyen eredmenyeket ertetek el a fajdalomtest feloldasaval kapcsolatban?
Van egy kis fogalomzavar. A fájdalom testedet nem tudod feloldani, csak az tudatod kapcsolódási pontjait.
Azaz azt tudod elérni hogy tudatoddal ne menj bele a fájdalomtestbe.
Egyébként Tolle módszere az átlag ember számára hosszadalmas folyamat lehet hogy élete végéig sem tudja megszüntetni a kapcsolódásait. Ezért terápiás technikákkal kell kezdeni a legerősebb kötődések feloldásához.
A valódi lényed beközelítésére is érvényes az hogy először terápiázni kell mert különben nagyon lassan haladsz.
Másrészt ha már birtokában vagy a valódi tudatod fényének akkor már nem lesz mit oldanod a fájdalomtesten. A jelenlét elérése még nem a valódi tudat. Annak csak a töredéke
Igen,egyetertek
Te hogy allsz a fajdalomtestel
En 5 honapja figyelek befele es hihetetlen hogy mennyi fajdalom volt bennem az elejen
A fajdalmas retegek kozt tapasztaltam ugyanakkor oromot,beket,nyugalmat es szentseget is
Mostanaban uresseget erzek,olyan furcsa
Tolle, tolle, a világ finomabb tőle!;) na mikozbrn en feldoltottam a fájdalomszekeremet, az csak úgy füstölgött. Lehet, hogy talán benzinben kellett volna, nem pedig vízben...
Amugy meg szerintem is valami felreolvastal, mert ez teljes fogalomzavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!