Szerintetek mi lehet ez? Mit jelenthetnek ezek a jelek, egyezések?
Nagyon tetszik egy lány,szerelmes vagyok belé.Van benne valami különleges,amit nem tudok megmagyarázni.Sok szinkronicitás élményem van vele kapcsolatban:
-két különböző hónap ugyanazon napján születtünk,ugyanabban a városban
-édesanyáink keresztneve megegyezik
-mindkettőnk szülei elváltak
-a kocsink rendszámtáblájában megtalálható a monogramja úgy,hogy az anyai ági vezetéknevének kezdőbetűje is szerepel benne!
-ugyanolyan mobilunk van
-az egyik szülője abban a városban él,ahol az a film játszódott,amit az első találkozásunk előtt néztem!
-odavalósi a csaj,ahová apám sokat járt dolgozni kiskoromban (nem Budapest)
Amikor először megláttam,az futott át a fejemen,mintha már láttam volna őt valamikor és (ne nevessetek ki) hogy ő lesz a feleségem.Nagyon elkápráztatott,beleszerettem.Megismertük egymást,de nem mertem kezdeményezni felé,így összejött mással,akit láthatólag nagyon szeret.
Mégis,miért van ennyi egyezés az életünkben?Mik ezek a jelek?(Biztos nem beszélem be magamnak.)
Lélektársak lennénk talán?Vagy valamilyen karmikus,ezós stb. kapcsolat van közöttünk?Ez megmagyarázna mindent.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!