Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek mi lehet ez? Mit...

Szerintetek mi lehet ez? Mit jelenthetnek ezek a jelek, egyezések?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány,szerelmes vagyok belé.Van benne valami különleges,amit nem tudok megmagyarázni.Sok szinkronicitás élményem van vele kapcsolatban:

-két különböző hónap ugyanazon napján születtünk,ugyanabban a városban

-édesanyáink keresztneve megegyezik

-mindkettőnk szülei elváltak

-a kocsink rendszámtáblájában megtalálható a monogramja úgy,hogy az anyai ági vezetéknevének kezdőbetűje is szerepel benne!

-ugyanolyan mobilunk van

-az egyik szülője abban a városban él,ahol az a film játszódott,amit az első találkozásunk előtt néztem!

-odavalósi a csaj,ahová apám sokat járt dolgozni kiskoromban (nem Budapest)

Amikor először megláttam,az futott át a fejemen,mintha már láttam volna őt valamikor és (ne nevessetek ki) hogy ő lesz a feleségem.Nagyon elkápráztatott,beleszerettem.Megismertük egymást,de nem mertem kezdeményezni felé,így összejött mással,akit láthatólag nagyon szeret.

Mégis,miért van ennyi egyezés az életünkben?Mik ezek a jelek?(Biztos nem beszélem be magamnak.)

Lélektársak lennénk talán?Vagy valamilyen karmikus,ezós stb. kapcsolat van közöttünk?Ez megmagyarázna mindent.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 13. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanezek vannak.nem kerstem én sem a jeleket,hanem csak jöttek jöttek sorba.
2016. okt. 28. 22:58
 12/12 anonim válasza:
Összejöttetek azóta?
2019. szept. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!