Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek az ilyen álmok?

Mit jelenthetnek az ilyen álmok?

Figyelt kérdés
Mit jelenthetnek azok az álmok amik valakinek a haláláról szólnak? A múlt éjjel az egyik gyerekkor barátom haláláról álmodtam. Az álomban nem én tettem, ott álltam és nem tudtam rajta segíteni. Már korábban is volt ilyen álmom. Akkor egy olyan lányról álmodtam akibe szerelmes vagyok de nem lehetünk együtt. Akkor is azt álmodtam hogy meghalt fogtam a kezét és sírtam és nem tudtam segíteni neki.

2015. júl. 11. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Halál:

Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Családtag haláláról álmodni: ha ő kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy.

Halott:

Lezáratlan személyes ügyek. Ha halott ismerősöddel, hozzátartozóddal találkozol és ez örömöt okoz: hiányérzet, fájdalom, nem tudsz belenyugodni elvesztésébe. Ha boldognak, egészségesnek látod, de betegségben halt meg: nagyon hiányzik neked az illető személy, de tudod, hogy megkönnyebbült, megszabadult a kínoktól és ez megnyugvással tölt el. Ha rémületet okoz: lelkiismeret furdalás, bűntudat; valamivel megbántottad, nem szenteltél rá elég időt életében és ezt már nem tudod többé jóvá tenni. Halottnak látni valakit, aki még él: gyűlölet, amit a halott iránt érzel; lelkiismeret furdalás, hogy legszívesebben a a halálát kívánnád. Ismeretlen halott: régi vágyad teljesülhet; váratlan segítséget kapsz. Ijesztő, undort keltő halott, : olyan partnerkapcsolat, melytől szabadulnál.

Üdv,

Rasztás Dzsimi

2015. júl. 12. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem jelent. Ennyi erővel az álmok alapján össze lehetne rakni azt, hogy mi fog veled történni.. ugyanígy nem hiszek a horoszkópokban, amik csak megmondanak valamit és rákattan az ember agya és affelé varázsolja az életét.
2015. júl. 13. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A horoszkóp más.

Az úgy működik, hogy felsorolnak tíz olyan dolgot ami az emberek 50%-ra igaz.

Ebből már csak statisztikailag is be kell következnie ötnek, és erre mindenki elkezd ámuldozni, hogy ez "mennyire igaz!", de, hogy a többi öt nem igaz, azt elfelejtik.

Olyan is van, hogy felsorolnak olyan dolgokat, amik mind nézőpont kérdései, pl. "Fontosnak tartod a családot", "jól bírod az italt" stb.

Ezeket aki hisz ebben emlondhatja, hogy igazak (még ha nem is), aki meg nagyon nem hisz ebben az meg elmondhatja, hogy hamisak (még ha igazak is).

Meg az is jó, hogy: Vegyük például a kost.

A világon több tízmillió kos csillagjegyű ember van.

Vannak köztük egyévesek, kétévesek, csecscemők, tizenöt éves kamaszok, harminc éves férfiak, 45 éves anyukák, 70 éves nagymamák és 85 éves öregotthonba tett bácsikák is egyaránt. Erre azt írja a horoszkóp, hogy: "Most keressen munkát, mert most így állnak a csillagok."???

Ezek nagy része hamis pénzéhes emberek művei.

Semmi közük nincs ahhoz, amit a csillagok eredetileg üzenni akarnak nekünk.

2015. júl. 13. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nem tudsz segíteni álmodban az azt jelenti, hogy félted valamitől, aggódsz érte, de nem nagyon tehetsz ilyen szempontból érte semmit.
2015. júl. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!