Ezek az álmok mit jelenthetnek? (lent több)
Anyummal pókerezés közben beszélgettünk ilyen álmokról és úgy határoztunk, hogy megkérdezzük, hogy mit jelenthetnek ezek:
Édesanyám mesélte, hogy 3 éves koromtól kb. 12 éves koromig évente többször álmomba felültem, szemeim ki voltak tágulva, sírtam, de könnyem nem volt és a két tenyeremet térdig toltam és mondogattam, hogy "vedd le rólam, vedd le rólam" amikor édesanyám rá kérdezett, hogy mit és én csak annyit válaszoltam, hogy "vedd le rólam, vedd le rólam", ezek után édesanyám elmondása szerint ölébe fölvett kiszaladt velem a konyhába és akkor ott keltegetett, rám kérdezett "Zolika ki vagyok én neked?" anyám elmondása szerint, mosolyogva mondtam "anyukám" ennek ellenére anyukám úgy látta, hogy nem voltam magamnál, "ébren" remegtem és ezek után ott ültünk a konyhában 1 órán keresztül míg fel nem ébredtem, és ezekre nem emlékeztem.
Édesanyám visszatérő álmai: 14 éves korától mai napig (48) álmodik egy házzal, a háznak minden zegét-zugát ismeri, a házban nem fél, békességet érez ugyan akkor van egy ajtó amit nem tud kinyitni mert zárva van, egyszer próbálta de többet nem, mert egy ismerős hang azt mondta, hogy "ne nyisd ki" ezek után többet nem próbálta kinyitni, viszont mindig meg áll az ajtó előtt mert kíváncsi, hogy mi van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!