Halálbűntetés: a reinkarnációban? Felesleges mivel úgyis ott toporog a születés ajtajánál pár nap múlva a lélek?
Mellesleg megfosztják a lényt attól hogy még ebben az életében megpróbálja jóvátenni, helyrehozni amit tett, még ha olyan szőrnyű is mint hogy embert ölt pl.
Azután meg elég rossz karma ez egy országnak, hogy ölni kényszerült. Visszaüthet rá.
"Elmondanám, hogy Indiában a patkány szent állat. A meditáló guruk etetik a saját kezükből, ugyanazt eszik, amit a guru. Mégsem lehet azt mondani, hogy Indiából patkányország lett."
Jah, majd akkor mi is azt fogjuk tenni. Elhiheted nekem nagyon sok betegség ütötte fel a fejét indiában, a patkányok miatt.
"Ez az egyik. A másik, nem a patkány hordozza a betegséget, hanem a patkányon élő bolha! Tehát, ha nem bolhás egy patkány (márpedig az állatkereskedésben lévő eladó patkányok nem bolhásak), akkor a patkány nem terjeszt betegséget!"
Ezt most komoly? A patkány nem hordoz betegséget? A patkány körme alatt ki tudja milyen kórokozót, baktériumot szed össze, sőt a harapása is nagyon veszélyes, mert nyálával is terjeszti a betegséget. Az állatkert már megint más tészta, mert a gondozók nagyon odafigyelnek erre és a patkányok is oltást kapnak. Elismerem rossz válasz volt részemről, hogy azt mondtam "majd futni hagyjuk a bűnözőket". Utólag már én sem tudom minek írtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!