Halálbűntetés: a reinkarnációban? Felesleges mivel úgyis ott toporog a születés ajtajánál pár nap múlva a lélek?
Mellesleg megfosztják a lényt attól hogy még ebben az életében megpróbálja jóvátenni, helyrehozni amit tett, még ha olyan szőrnyű is mint hogy embert ölt pl.
Azután meg elég rossz karma ez egy országnak, hogy ölni kényszerült. Visszaüthet rá.
Duenna.
Ennyi erovel ha a gabonatarolot leracsozod es a patkanyok nem talalnak mas taplalekot akkor az a te szamladra van irva. Igazabol kiehezteted oket amitol elpusztultak azaz megolted oket..
Jah es azt ne mond hogy ha latnad a kisfiad egy patkanyal jatszani(elo) nem tennel ki merget vagy csapdat.
21-es!
A berácsozással senkit nem ölök meg! A természet ellátja a saját feladatát anélkül, hogy én közben állatgyilkos lennék! Úgy látom, még mindig nem értetted meg a természet törvényeit! A kisfiam nem játszana a patkánnyal, mert a patkány jobban fél az embertől, mint az ember a patkánytól, tehát elszalad! Mármint a patkány az embertől. Másrészt nem tennék ki patkánymérget, mert a patkány egy okos állat, okosabb az embernél, ami azt jelenti, hogy ha valaki lehelyez a patkány-lyukba mérget, akkor a patkány, látva a társai halálát, megérzi a méreg szagát, összeköti az agyában a halált és a méreget, és a mérget kihordja a patkány-lyukból össze-vissza. Vagyis, a patkány nem fog meghalni, de a gyerekem igen, mert ő megtalálja a mérget, és megeszi, ha olyan hülye vagyok, hogy nem tudom, nem értem az állatok viselkedését!
21-es!
Még annyit, hogy a régi idős emberek ismerték a természet törvényeit, csak az elkényelmesedett városlakó nem tud semmit. Nem véletlenül szaporodnak a "vissza a természetbe" csoportok, mert átlátták, megértették, hogy az ember nem boldogul az ősi tudás nélkül.
Aham....
A gobonatarolo tegyuk fel egy madar eteto. Ugyebar a madarak oda szoknak a kajara es mar utana csak ott esznek. Ha nem teszel ki nekik kajat akkor feldobjak a talpukat..
Ugyan ez a gabonatarolo..odaszoknak elzarod a kajat megdoglenek. Ez szerintem nezheto a patkanyok megolesenek is ...
Na de mind1 mindenkinek mas a velemenye...
En ezutanis megolom a patkanyokat meg a tobbi ferget... Te elj veluk ha akarsz .. Szived joga.
#19 A patkányoknak egereknek nem az ember mellé a helyük, nem ez a természetes élőhelyük. A patkányok számos betegség hordozói. Ha nem írtanánk őket elszaporodnának. Legfőképp a panelházakban, lakóépületekben, pincékben stb. Nem lennék azok helyében, akiket megharapnak ezek a dögök. Irtani, irtani és irtani kell őket.
A halálbüntetés nem felesleges, mert vannak bizonyos emberek, akik simán rászolgáltak a halálra. Mivel a törvénykönyvben nem szerepel a reinkarnáció, így nem is vehető számba ítélethozáskor. Majd futni hagyjuk a bűnözőket, mert az majd a következő életében fog megfizetni érte. Ez nevetséges! Nem is beszélve arról, hogy ezeket az alám, vagy nem is tudom ki tartsa el.
25-ös Joker 2.0!
Senki nem mondta, hogy futni kell hagyni a bűnözőket! Sőt, ki kell emelni a társadalom normális tagjai közül, el kell zárni, de az, hogy a gyilkost valaki más ölje meg, az nem járható út! Gyilkost gyilkolással megbüntetni nem lehet, mert akkor a gyilkos meggyilkolóját is meg kellene büntetni, hiszen embert ölt. Így se vége, se hossza a gyilkosságoknak. Mert akkor a biblia Ószövetségében lévő Jehova (Jahve) tanítását folytatnánk tovább, amely azt mondja, hogy "szemet szemért, fogat fogért". Ellenben Jézus épp az ellenkezőjét tanította az Újszövetségben! Ugye érdekes dolgok vannak itt, ha belegondolunk!
"Majd futni hagyjuk a bűnözőket, mert az majd a következő életében fog megfizetni érte. Ez nevetséges! Nem is beszélve arról, hogy ezeket az alám, vagy nem is tudom ki tartsa el."
Ki mondta, hogy futni hagyni kell őket? :)
Meg lehetne oldani azt is, hogy legalább a saját költségüket kitermeljék némi munkával, a börtönfalakon belül. Ha erre nem hajlandó, akkor mehet sokkal rosszabb körülmények közé (szigorúbb szabályok, kevesebb személyes holmi, stb.), ez már az ő döntése. Kevés olyan lenne, akit teljesen el kell tartani.
Mindez nem érv a halálbüntetés mellett.
Falusi vagyok...
Egy kisfiut megharapott egy patkany korhazba kerult.
A patkany megoli a csirkeket. Ha a macskam megfog egy patkanyt es megeszi tuti megdoglik....
A patkanynak nem az ember mellet a helye!!! Fogd fel.. A szemettelepen legyen patkany tojom le..de a hazban nem lehet egy normalis csaladnal..
A patkany nem hazilat hanem kartevo!! Amit irtani kell mert haszna nincs..csak kart csinal..semmi mast.
Hazba es s haz kozelebe NEM LEHET patkany.. Es igenis lehet olni oket a sajat erdekunkbe. Egeret es minden kartevot kell irtani. Nem lehet hanem kell....
29-es!
A falusiak, akik reggeltől estig a földeken dolgoztak, mint a güzü, nem volt idejük arra, hogy közben patkányokat, ürgéket, egereket, meg mit tudom én, miféle rágcsálókat csapkodjanak agyon reggeltől estig! Erre mondtam, hogy a természetben megtalálható állatok együtt éltek az emberekkel, ha egy bejutott a lakásba, ahová nem való, azt nyílvánvaló, hogy addig üldözték, amíg agyon nem csapták. De nem a rágcsáló hajkurászásáról szólt a falusiak élete! Az, hogy megharapott egy gyereket a patkány, nem ez volt az első, és nem is az utolsó eset! Ha a patkányt sarokba szorítják, akkor támad, a patkány erről híres, egyébként inkább elfut az ember elől, mint indokolatlanul nekitámadna az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!