Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted mi "voltál" előző...

Szerinted mi "voltál" előző életedben, és miért pont az?

Figyelt kérdés
Szerintem én "lehettem" a világegyetem legokosabb lénye, aki uralkodott a bolygó minden élővilága felett! :D

2015. júl. 11. 21:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nekem álmomban olyanok ugranak be, hogy Német országban vagyok. :D Nagyon kicsi vagyok, olyan 6-7 éves kislány és körülöttem sokat járkálnak fekete ruhás bácsik. Meg fent vagyok a hegyekbe és nagyon jól érzem magam... De inkább nem gondolkodok azon, hogy mi lehettem, hiszen lehet az egész csak butaság... :D
2015. júl. 15. 19:09
 32/35 anonim ***** válasza:

Én XIV.Lajos voltam.

- Paraszt -

- Politikus -

2015. aug. 18. 22:09
 33/35 anonim ***** válasza:
3n tuti valami gonosz, rossz, gec* ember voltam, mert most csak szenvedés van az életemben.
2015. aug. 19. 09:26
 34/35 anonim ***** válasza:
*én
2015. aug. 19. 09:27
 35/35 anonim ***** válasza:

Én előző életemben egy kigyúrt férfi voltam és mindig harcoltam,volt 1 kisfiam akiért mindenre képes voltam.

Emlékszem a születésénél meghalt a feleségem.Ezután nem lett új élettársam.A fiam olyan 6-8 éves lehetett amikor valami felettesemet száműzték a családjával együtt és hozzánk költöztek.

Gyerekkoromat az apámmal töltöttem(a mai apám sajnos nem ilyen jó)aki elvált az anyámtól.Jut eszembe,anya.Miután elváltak új férje lett(valami gazdag) emlékszem egyszer ott voltam(apa nem ért rá) és mikor megszületett az 1. tesóm(mostoha tudtam) én ledobtam egy szikláról azután anyám eltiltott a többiektől(sok tesóm lett de én utáltam őket). Ez körülbelül az 1400-1500-as években lehetett a történelem könyvek alapján.

Ahhoz képest a mai világ...

Amúgy én egy kicsit fiús vagyok (főleg öltözködésileg) és nem is követem a divatot,ennyi megmaradt.

2015. aug. 28. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!