Szerinted mi "voltál" előző életedben, és miért pont az?
Első életemben egy egyszerű barlanglakó voltam, vagy nevezhetjük őket afrikai törzseknek is.
A másodikban egy Babyloni uralkodó sarja voltam és nagy gazdagságban éltem.
A harmadik életemben egy füves/természetgyógyász ember voltam, aki vándorolt egész életében.
A negyedik életemben a középkorban egy egyszerű paraszt ember voltam. (ebben az életemben öltem meg mást és haltam is más keze által, amit minden szellemnek meg kell tapasztalnia egyszer. Ezek az illetők a jelen életemben az osztály társaim voltak és itt kellett törlesztenem annak akit megöltem, felém pedig annak aki megölt.)
Az ötödik életemben valahol Németországban éltem a 18. század 2. felében és egy fogászati tesztalany voltam (ebből fakad a megmagyarázhatatlan gyermekkorom (3-4 éves) korom óta tartó fogászattól való rettegésem.)
A hatodik életemben valahol Amerikában (Keleti parton) éltem a 19. században egy hippiként és haltam meg az 1970-es évek végén '80-as évek elején.
Ebben az életemben pedig spirituális tanító és gyógyító a megtapasztalandó karmikus utam.
Direktben nem foglalkozom ezzel, bár hiszek benne.
Három olyan álmomat tudom felidézni, amelyek előző életből származhatnak
- az elsőben az erdőben menekülök valakik elől: vagy erdei állatként a vadászok, vagy szökött rabként a katonák elől, utólag nem tudom eldönteni, csak a félelemre emlékszem.
- a másodikban én is egy tengerparti fennsíkra emlékszem, ahogy már más is írta, de nekem inkább a Balkán ugrik be, és az, hogy többen vagyunk lánytestvérek, mind fenékig érő hosszú fekete, varkocsba fogott hajjal, és valahogy félek az apámtól és az éjszakáktól (a valóságban nincs okom félni az apámtól)
- a harmadikban két kisebb testvér bátyja vagyok, és olyan inasféleként dolgozunk egy férfinél, aki brutálisan bánik velünk.
Én az álmaimban mindig verekszem vagy menekülök valami elől.
Egyszer bokszoltam, leütöttek de felálltam és kiütöttem az ellenfelet, akkor ébredtem fel. Ami még érdekes, hogy kiskorom óta imádom az ökölvívást, bár jómagam nem bokszolok. Amióta megláttam, azóta a szívemhez nőtt ez a sport, nagyon szeretem a bokszmeccseket. Körülbelül annyira szeretem, mint mások a focit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!