Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted mi "voltál" előző...

Szerinted mi "voltál" előző életedben, és miért pont az?

Figyelt kérdés
Szerintem én "lehettem" a világegyetem legokosabb lénye, aki uralkodott a bolygó minden élővilága felett! :D

2015. júl. 11. 21:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Ez nem az áltudományok kategória.
2015. júl. 11. 21:08
 2/35 anonim ***** válasza:
Én meg Isten voltam és a világegyetem felett uralkodtam.
2015. júl. 11. 21:12
 3/35 anonim ***** válasza:
Én egy szemétláda kötekedő, másokat mindig szivató suttyó voltam, aki másokra vetítette ki a boldogtalanságát. :D Ellenben most egy intelligens, jószívű, a másikat elfogadó boldog srác vagyok. :D Pipa. :D
2015. júl. 11. 21:15
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mazochista ha újra akartam születni erre a világra
2015. júl. 11. 21:17
 5/35 A kérdező kommentje:
Első és Második. példát vehetnétek a 3.-ról! Igaz válaszokat várok.
2015. júl. 11. 21:17
 6/35 A kérdező kommentje:
4. ez jó XD
2015. júl. 11. 21:18
 7/35 A kérdező kommentje:
Szép ez a világ, de nem mindenkinek! Ez valljuk be.
2015. júl. 11. 21:18
 8/35 anonim válasza:
Én voltam a tanítómestered.
2015. júl. 11. 21:20
 9/35 anonim válasza:
100%
Valami nagyon nagy király lehettem aki egy csóró paraszt akart lenni, mert most egy csóró paraszt vagyok aki király akar lenni.
2015. júl. 11. 21:20
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Komoly válasz lesz:

voltam egy vezetett meditáción, ott képek ugrottak be egy fennsíkról egy tenger melletti országból. Emellett kunyhók, és viszonylag primitív életkörülmények.

Emellett nagyon közel érzem magamhoz Afrikát, főleg Dél-Afrikát és Johannesburgot. Ha valami voltam, akkor nem volnék meglepve, ha az egy elnyomott, bennszülött fekete lett volna.

Volt nagyon furcsa álmom is Észak-Írországból, ahol kölyökként a britek alá fűtöttünk be rendszeresen, és üldöztek is emiatt. Mindig egy patakot ugrottunk át, az volt az országhatár.

Furcsa volt térképen látni utána, hogy jókora szakaszon ma is egy alig egy-két méter széles folyó választja el Írországot Észak-Írországtól. De annyira nem foglalkozom ezekkel, most élek, és most is vannak feladataim, tanulnivalóim.

2015. júl. 11. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!