Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Itt már csak az öngyilkosság...

Itt már csak az öngyilkosság lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Elegem van az életemből, hogy mindenki megmondja mit tegyek. Ne értsétek félre,remek szüleim vannak. És jó testvéreim. A youtube-on megnéztem a Tokio Hotel - don't jump-ot és azóta akarok öngyilkos lenni. A kilencediken lakok. Mit tegyek? Talán az lenne a megoldás ha az ablakomon a kilencedikről ugornék ki? Egy másik életben talán jobb lenne. 19 éves leszek május elsején. Segitséget kérek. Amúgy járok pszihiáterhez aki antidepresszánst ad és antipsyhotikumot. Nem vagyok depressziós csak egy kicsit szorongó. Tudom, hogy nem a kemény gyógyszerek a megoldások. Azért tettem fel pont itt a kérdésemet hátha valaki tudna mondani 1 okot miért érdemes élni. Mert én már teljesen ki vagyok érzelmileg.
2015. ápr. 10. 10:38
1 2 3
 21/29 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
"fall to death" - Majd ha ráérsz, pillants már oda.
2015. ápr. 10. 14:39
 22/29 anonim válasza:

Ha nem fogadjuk el a karmát: NE légy öngyilkos, mert a létezés egyszeri. Inkább légy bátor, kösd fel a gatyád, és próbáld meg élvezni az életed. Azt ugye nem gondoltad komolyan, hogy majd más fog neked okokat mondani, hogy miért érdemes élned neked az életed?

Ha elfogadjuk a karmát, akkor szintén: NE légy öngyilkos, mert úgyis visszatérsz, és kezdheted előröl ugyanazokat a feladatokat.

A válasz: itt és most legyél jobban, és TE döntsd el, hogy mi a TE saját életed értelme.

2015. ápr. 10. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalataimból az jött le, hogy a sok antirepresszánstól az ember csak depisebb lesz. én is éreztem így, szerintem ez a korral jár. én 19 évesen vágtam fel az ereimet, aztán nagyon sok boldog pillanat jött az életemben, amikért megérte élni. az öngyilkosság nem megoldás, ha megölöd magad megfosztod magadtól a lehetőséget, hogy még jobb lehessen
2015. ápr. 10. 14:47
 24/29 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy embernek születtél, és mennyire jó a helyzeted egy állathoz képest amivel senki nem foglalkozik állandóan a túlélésre kell koncentrálni, te meg ott ülsz a gép előtt, és böngészed a gyk-t, nálad vannak sokkal szerencsétlenebbek akik nem öngyilkosok hanem inkább kűzdenek! Ez az indok hogy miért ne legyél, mert mennyire szerencsés vagy hogy ember vagy te pedig ezt az ajándékot csak eldobnád.
2015. ápr. 10. 21:22
 25/29 anonim válasza:
100%

Ha már itt az ezotériában tetted fel a kérdést, had vonjak bele valamit: Az élet egyfajta spirituális fejlődés

Menjünk a dolgok mélyére. Hogy konkrétan mire van szükséged? Pozitív érzelmekre.

Gondolkozz el azon, mi az ami az elmúlt napokban, hetekben, években örömmel töltött el.

Írd fel ezeket a dolgokat egy papírra. Ha valami megnevettetett, azt is írd fel.

Próbáld a figyelmed ezekre a dolgokra terelni, töltsd fel az életed pozititással és boldogsággal.

Ha érdekel egy dolog hogy szerezhetsz pozitív érzelmeket, az első dolog amit tenned kell hogy nem magadra gondolsz. Próbálj pozitív érzelmeket kiváltani az emberekből körülötted. Később rájössz, hogy ha adsz, automatikusan visszakapod.

Tudom hogy ez így most nagyon nehéz, nagyon mély ponton vagy, de kérlek próbáld meg ezeket a dolgokat.

2015. ápr. 11. 11:08
 26/29 anonim ***** válasza:

,,járok pszichiáterhez"

Az már baj. Az öngyilkosságod azt jelenti, hogy súlyosbodott a betegséged. Én azt ajánlom, hívd fel az orvosod és feküdj be egy pszichiátriai intézetbe, amíg nem leszel jobban.

2015. ápr. 11. 23:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Igaza van mindenkinek. Anyukámmal megbeszéltem a dolgokat a pszihiáteremmel majd beszélek erről. Nem leszek öngyilkos soha. Köszönöm, hogy erőt adtatok nekem.
2015. ápr. 12. 19:25
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
szerintem meg az orvosod kapja be, ezek a gyógyszerek nem segítenek semmit és egyáltalán nincs jó tapasztalatom a dokikkal. szerintem meg neked inkább kikapcsolódás kellene, lehet befásultál a suliban,de majd jön jobb. kellene találnod valami hobbit ami kihívást jelent és úgy érzed, hogy fejlődni tudsz benne.lovagolj az például jó kikapcsolódás,extrém. ne lepődj meg,ha pofára is esel róla.:D nekem mindig segített, hogyha bánatos voltam, hogy elmentem egyet terepre kikapcsolódni és minden gondom elszállt a lovak mellett. nagyon jó lélekgyógyászok,vissza adják az ember kedvét. és ez lehet kihívás is. és az pedig tudod, hogy van következő élet. igen van és nem te fogod eldönteni, hogy akarod-e, hogy legyen vagy sem. hanem a jó Isten. és biztos lehetsz benne, hogyha öngyilkos leszel,nemcsak visszaküld egy másik testtel,hanem előtte pokolra küld amiért öngyilkos lettél. Isten legnagyobb ajándékát az életet dobod el. na majd onnan meg azt fogod kívánni bárcsak itt lennél. és nyugi bele amit teszel annak lesz következménye. nem tudom mi az a dolog ami miatt idáig jutottál,de ha otthoni háttér rendben akkor nem tudom mi lehet az ami miatt 19 évesen ilyenre vetemednél. szerintem meg szeretsz letargikus lenni egy kicsit....a másik, hogy meditáció sokat segíthet. Sri Chinmoy meditációit ajánlanám. naponta 1 óra. vagy napi 100 pozitív mondat. de a meditáció jobb. a másik, hogy azért gondoljad végig, hogy szüleidnek ezzel mit okoznál? az egész életüket tönkre tennéd ezzel. gondolj bele elképzeled az életedet,férj,házasság,gyerekek boldogság. nem pedig öngyilkos lesz a gyerekem. egész életre lelki nyomorékká tennéd a szüleidet. ha te a helyükben lennél mit éreznél ha a gyereked öngyilkos lenne???? én nem tudnék ilyet tenni a szüleimmel. pedig nekem nagyobb bajom van mint neked.
2015. ápr. 19. 17:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Az antidepresszánsok egyik mellékhatása az öngyilkossági gondolatok.

Olvasd el a papírját.

2015. ápr. 21. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!