Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Itt már csak az öngyilkosság...

Itt már csak az öngyilkosság lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Elegem van az életemből, hogy mindenki megmondja mit tegyek. Ne értsétek félre,remek szüleim vannak. És jó testvéreim. A youtube-on megnéztem a Tokio Hotel - don't jump-ot és azóta akarok öngyilkos lenni. A kilencediken lakok. Mit tegyek? Talán az lenne a megoldás ha az ablakomon a kilencedikről ugornék ki? Egy másik életben talán jobb lenne. 19 éves leszek május elsején. Segitséget kérek. Amúgy járok pszihiáterhez aki antidepresszánst ad és antipsyhotikumot. Nem vagyok depressziós csak egy kicsit szorongó. Tudom, hogy nem a kemény gyógyszerek a megoldások. Azért tettem fel pont itt a kérdésemet hátha valaki tudna mondani 1 okot miért érdemes élni. Mert én már teljesen ki vagyok érzelmileg.
2015. ápr. 10. 10:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 10. 11:41
 12/29 anonim válasza:

Keress valami célt, és tegyél érte, működj közre aktívan a kitűzött cél elérése érdekében.

A másik út az önsorsrontás. "Jaj, úgysem fog sikerülni. Mi értelme van? Minden értelmetlen." És így tovább. Tapasztalatból tudom, hogy ez az út nem visz sehová.

Szóval: keress célt, mert az sosem kívülről jön, hanem magadnak kell létrehoznod, és tenned érte.

2015. ápr. 10. 11:45
 13/29 anonim válasza:

Végig se olvastam nem is fogom mert a válasz NEM

Az élet értékes és egyszeri dolog mindenből van kiút csak néha nehéz

2015. ápr. 10. 11:58
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező! Hallottál már a reinkarnációról? Nos, a karma törvénye szerint, aki véget vet az életének, annak azonnal újra le kell születnie, és megkapja ugyanazt a feladatot, hogy oldja meg. Ugyanis a karma törvénye szerint azért vannak az ember életében a problémák, hogy azt itt a Földön megoldja. A karma törvénye szerint a lélek a lélekdimenzióban (értsd: a Mennyországban) a lélek saját maga választotta a nehéz feladatot, hogy itt a Földön megbírkózzon vele, és megoldja. Ha ebből a feladatból idő előtt kilépsz (értsd: véget vetsz az életednek), akkor nem végezted el a saját magad által kiválasztott feladatot, ezért visszaküldenek újra leszületni addig, amíg el nem végzed a feladatodat. Tehát ebből következik, nem érdemes véget vetni az életednek, mert a következő életedben ugyanezt a feladatot kell megoldanod! Tehát ebből következik, inkább most, itt, ebben az életedben oldd meg a problémáidat, sokkal jobban jársz!
2015. ápr. 10. 12:11
 15/29 anonim válasza:
"A youtube-on megnéztem a Tokio Hotel - don't jump-ot és azóta akarok öngyilkos lenni." Ez ugye most valami kamu kérdés?!
2015. ápr. 10. 12:24
 16/29 anonim ***** válasza:

Ott is azt mondják, hogy don't jump...

Hallgass más zenét.

https://www.youtube.com/watch?v=ZqruKfyn81E

https://www.youtube.com/watch?v=YPdScIk4dF0

2015. ápr. 10. 12:28
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
14-es válaszoló, nagyon igazat írt, én is ugyan ezt irtam volna, az öngyilkosság nem megoldás. A karma visszaüt, semmi esetben sem kell öngyilkosnak lenned, ha valami bánt. Akiben megbízol, annak nyugodtan mond el bánatod, biztos meghallgat. De ha nem akkor is keress barátokat, velük mindig jobb az élet. :)
2015. ápr. 10. 12:51
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha ki akarsz a világból szabadulni, végy egy raklapnyi LSD-t
2015. ápr. 10. 13:09
 19/29 anonim ***** válasza:
27%

Tapasztalás s kiélvezés.

Öngyilkos is lehetsz, akkor majd ujjászületsz úgy is.

2015. ápr. 10. 14:19
 20/29 Missi_Key ***** válasza:
csak simán pakolj fel és fuss.
2015. ápr. 10. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!