Mikor megoldás az öngyilkosság?
Az öngyilkosság soha sem megoldás.
Változtatnod kell magadon, ami nem könnyű, de senki nem teheti meg helyetted.
sokkal egyszerűbb új életet kezdened.
új suli, úgy külső, új frizura, új stílus.
Ez butaság, hogy faterod miattad ment volna el, csupán megpróbálja másra kenni a saját dolgát, ami szülőként elég nagy gáz.
Azért ezek is problémák, hiába kisebbek, mint mondjuk egy afrikai éhezőnek - ez sokkal másabb annál.
Tudsz valaki máshoz költözni családon belül?
tényleg, és mennyi idős vagy? fiú / lány?
Részvétem a nagymamád miatt!
Figyelj,a külsődön tudsz változtatni,ez tuti!Sport,új frizura,új ruhák,stb.
Apudról megvan a véleményem,ilyet soha nem mondanék a gyerekemnek,ne is vedd a szivedre,tuti nem miattad ment el!(amúgy odanyögtem volna neki,hogy az ő nevelése miatt vagyok ilyen,szóval vessen magára)
A két tantárgyat simán ki tudod javítani,kicsit feküdj rá jobban,menni fog!
Az osztálytársakról nem tudok mit írni,ezt még csírájában kellett volna elfojtanod,nem hagyni,hogy rád szálljanak,megvédeni magad.Ha tényleg annyira gáz,menk át másik suliba.
Fel a fejjel!!
Az öngyilkosság soha nem megoldás!
Részvétem a nagymamád miatt!
Figyelj,a külsődön tudsz változtatni,ez tuti!Sport,új frizura,új ruhák,stb.
Apudról megvan a véleményem,ilyet soha nem mondanék a gyerekemnek,ne is vedd a szivedre,tuti nem miattad ment el!(amúgy odanyögtem volna neki,hogy az ő nevelése miatt vagyok ilyen,szóval vessen magára)
A két tantárgyat simán ki tudod javítani,kicsit feküdj rá jobban,menni fog!
Az osztálytársakról nem tudok mit írni,ezt még csírájában kellett volna elfojtanod,nem hagyni,hogy rád szálljanak,megvédeni magad.Ha tényleg annyira gáz,menj át másik suliba.
Fel a fejjel!!
Az öngyilkosság soha nem megoldás!
csatlakoznék az elem szólókhoz az öngyilkosság semmire nem megoldás.
-apukád saját szegénységi bizonyítványának vedd, amit tett és mondott. nyugi, ebben a sztoriban ő a hülye, nem te. hidd el nekem.
-a külsődet is meg tudod változtatni. "menekülj" a sportba. jobban fogsz kinézni, jobban fognak tisztelni és becsülni és te is jobban fogod magad érezni. lehet valami új frizura, ahogy írták, vagy bármi. ha lány vagy, kicsit sminkelj szebben, figyelj jobban a külsődre, ha fiú vagy, a sport elég, mert egy izmos srác mindig "menő". a sport a depresszió legjobb ellenszere
- próbálj azok felé az emberek felé fordulni, akik kedvelnek, és azokat leszarni, akik nem. nem érnek annyit, hogy miattuk edd magad. idióták
-a tanulás, iskola? hát állj neki tanulni. az önértékelésed is jobb lesz ismételten, és eggyel kevesebb gondod lesz, ha a jegyeid jól alakulnak.
mindezek mellé javaslom, keress fel egy ifjúsági pszichológust, ingyen van. biztosan van a városotokban, akár az iskolában. remek tanácsokat tud adni, és legalább meghallgat valaki, ha már sajnos a mamád nincs veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!