Öngyilkosság megoldás lehet? Vagy nevelőszülők?
De mi a gondod otthon?
Bántanak? Vagy elnyomnak?
MErt erre nem tértél ki és így elég nehéz..
Ha a pszichiaternek nem tudsz mindent elmondani, valts pszichiatert, olyat keress akivel oszinten megbeszeletsz mindent, kulonben felrekezelhet.
Ismerek egy lanyt, aki bement a gyamhivatalba neveloszuloket kerni es kapott is, ki is helyeztek egybol. Ha ennyire gaz a csaladod, akkor ez is egy lehetoseg.
Irasod szerint nem vagy messze a 18-tol, kollegiumba is mehetnel lakni, es akkor cask hetvegente latod oket.
Mar a gyakorin is vannak barataid, akik oszinten valaszolnak, itt latod, hogy nem vagy egyedul.
Amig kijarod a sulit, addig turelmesnek kell lenned, es utana ha dolgozol, mar boldogulsz egyedul is.
Fel a fejjel. Sokmindenrol lemarasz az eletben, ha ongyilkos leszel. Legyen mar eszed.
Hasonló dolgokon mentem én is keresztül.Annak idején gyakran foglalkoztatott az öngyilkosság .Aztán egy ismerőstől valamilyen spirituális témájú könyvet kaptam, és abban olvastam arról, hogy ha öngyilkos lesz valaki , az olyan , hogy bár a tested az meghal de a lelked a lelked fájdalmai, a meg nem oldott problémák érzések megmaradnak.Nem tudom, hogy valójában így van e, de én ezek után nem mertem kockáztatni.Belegondoltam amig testem van addig tudok cselekedni, tenni a dolgok ellen vagy dolgokért,tudok lázadni ha kell, vagy éppen tűrni ha kell, maradni, vagy menni, ha úgy érzem. Elöbb utóbb tudok találni barátot, megértő együttérző embereket ha szükségem van erre.Viszont ha végzek magammal akkor úgy tűnt , hogy végképp egyedül maradok a fájdalmammal.
Ha azt nézed, hogy ha öngyilkos lennél, és a fájdalom túléli a testedet akkor még arra sem lenne lehetőséged, hogy valakinek megírd a problémádat. A spirituális témájú könyvek nekem sokat segítettek abban , hogy kicsit jobban megértsem , hogy a dolgok miért történnek úgy ahogy történnek.lehet , hogy neked is segíthet.Itt a neten is rengeteg ilyen témájú előadás , könyv , illetve csoportok is léteznek . Az hogy hozzád melyik megközelítés állna közelebb azt nem tudhatom. Kisérletezni kell, ha erről az oldalról is megakarod közelíteni a problémáid gyökerét.Addig is mint ahogy itt valaki említette, az is nagyon felszabadító érzés lehet, ha valakinek "kiönthetem a lelkem", még ha "idegen" is az illető.Keress valakit akinek őszintén megnyílhatsz. Persze azért nem muszáj idegennek lenni. Lehet az családtag , rokon, ismerős.Van akinek éppen az hiányzik, hogy valaki megnyíljon előtte. Én ebben a korban nevelőszülök lehetőségét nem nagyon támogatnám.Szerintem nagyon macerás lenne, rengeteg problémával konfliktussal, és sajna akár még roszabb is lehet a helyzet mint a jelenlegi. Tehát garancia nincs.
Sok szerencsét , és kitartást kívánok Neked!
Most azért, mert nem támogatják a katonai pályádat, nem fognak téged nevelőszülőkhöz tenni. Ahhoz kicsit nagyobbnak kéne lenni a problémának.
Mellesleg ha jó jegyeid vannak, hogy lehetsz 7-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!