Öngyilkosság megoldás lehet? Vagy nevelőszülők?
Most mit bantjatok? Sokkal tobb ferfiassag van benne mar most, 16 evesen, mint rengeteg 40esben.
Attol mert valakinek nehez az iskola, lehet sokkal jobb ember, mint a tobbdiplomas.
Köszönöm e szép viccelődéseket.. Utolsó kommentelőnek meg köszönöm..
Elmondom 16 évesen vagyok 7. es, azért mert eddig nem tanultam, évvesztes vagyok, és tavaly volt matek felmentésem, de év vége elött elvették, mert azt mondták , hogy nincs matek problémám már.. Igaz már vissza "adták" a papírt (nem büszkeség), és a matektanár megbuktatott egyből ahogy tudott, nem nagyon csípett..(...) És ezért vagyok 7. es még csak. És nem azért akarok Nevelőszülőket mert nem támogatják a katonai iskolát, az igazából nem nagyon zavar mert valahogy úgyis megoldom, hanem az otthoniak, az életben való fellépésem, nem sikerül semmi, mindenki hibáztat, piszkál.. Tudom-tudom.. erősnek kéne lennem.. de nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!