Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öngyilkosság megoldás lehet?...

Öngyilkosság megoldás lehet? Vagy nevelőszülők?

Figyelt kérdés
Az otthoni kapcsolatom /számomra/nekem nagyon rossz, barátaim alig vannak, nem tudok barátkozni. Lányok felé nem tudok nyitni mert nincs bennem elég bátorság, járok Pszichológushoz de neki ezeket nem tudom elmondani, már nevelőszülőkön is gondolkodtam az otthoni dolgok miatt, mindenért én vagyok a hibás, alig sőt szinte nem kapok semmit..
2014. dec. 2. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A tanulmányi átlagom nem rossz-persze mikor már huszadszorra tanulod ugyanazt :D
2014. dec. 2. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha 16 évesen vagy hetedikes, akkor a katonai pálya pont neked való. D
2014. dec. 2. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
18 évesen mikor kijárod az általánost (:D), akkor mehetsz dolgozni és fizetheted magadnak a kolit, ennyi. amúgy meg jó lenne ha úgy kamuznál, h legalább utánaszámolsz a dolgoknak.
2014. dec. 2. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Most mit bantjatok? Sokkal tobb ferfiassag van benne mar most, 16 evesen, mint rengeteg 40esben.

Attol mert valakinek nehez az iskola, lehet sokkal jobb ember, mint a tobbdiplomas.

2014. dec. 2. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm e szép viccelődéseket.. Utolsó kommentelőnek meg köszönöm..

Elmondom 16 évesen vagyok 7. es, azért mert eddig nem tanultam, évvesztes vagyok, és tavaly volt matek felmentésem, de év vége elött elvették, mert azt mondták , hogy nincs matek problémám már.. Igaz már vissza "adták" a papírt (nem büszkeség), és a matektanár megbuktatott egyből ahogy tudott, nem nagyon csípett..(...) És ezért vagyok 7. es még csak. És nem azért akarok Nevelőszülőket mert nem támogatják a katonai iskolát, az igazából nem nagyon zavar mert valahogy úgyis megoldom, hanem az otthoniak, az életben való fellépésem, nem sikerül semmi, mindenki hibáztat, piszkál.. Tudom-tudom.. erősnek kéne lennem.. de nem megy..

2014. dec. 2. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rossz, akkor menj a gyámügyhöz, aztán ők majd eldöntik mi legyen.
2014. dec. 2. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!