Mi lehet ez a furcsa érzés?
Nagyon érdekes dolog történt velem nemrégiben... Van egy párom akivel jegyesek vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, kisebb bökkenők vannak köztünk, de mindenen túljutunk együtt. Olyan érzelmeim voltak iránta a kezdetektől, hogy ő az igazi, nem tudnék mással élni.
Nem régiben egy kisebb nőgyógyászati műtéten kellett átesnem, amihez dokit kellett fogadnom.. Nekem kiskori rossz élményeim miatt szabályos undorom és félelmem volt a nőgyógyászoktól.. ám mikor ezt a dokit megláttam, olyan erős érzés kapott el, mint mikor a párom megpillantottam.. rögtön bíztam benne, és úgy éreztem mi már ismerjük egymást vagy 1000éve. A műtétem után felkeltett és elvarázsolódtam tőle, annyira közvetlen volt. Valamiért lenyűgözött. Azóta is minden nap gondolok rá és hiányzik.. A doki már 50+ én meg 20+ vagyok, de ez a fickó isteni.. komolyan minden felelmem elszallt es rendesen varom a vizsgalatokat. Csak nem tudom mi ez a külonos erzes, vonzalom...???
nezd semmi jelentose hogy nyukal e vagy sem meg hogy hova.
Mikor meglattam mar akkor ilyen erzesem volt, es hozzam sem ert. Azert ez szimpatianal erosebb. nem is erosebb furcsa volt. nehezen bizok meg vkiben nem h egy idegenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!