Furcsa álom lehetett, mit jelenthet?
A telefonomat megnéztem és volt egy üzenetem és 3 vagy 4 db hívásom is. Ezeket egyáltalán nem néztem meg, nem néztem meg, hogy ki írhatott illetve hívott, csak jelezte a képernyője a készüléknek.
Mégis olyan érzésem volt, hogy rettentő boldog voltam, hogy a barátnőm (az exem most már egy ideje) keresett volna...
Várom a NORMÁLIS válaszokat, előre is köszönöm!
tehát azt álmodtad, hogy ő keresett telefonon?
elég egyértelmű, hiányzik még neked s vágysz rá valahol, ha titkolod is. én is gyakran álmodom olyanokkal akik hiányoznak nekem.
Én is igy gondolom, mert rettentően hiányzik.
De, honnan tudhatom, hogy tényleg az álmomban Ő keresett? És mért nem néztem meg azonnal, amikor megláttam, mért csak a kijelzőjét néztem meg?
Az igaz, vagy van valamilyen valóságalapja, annak, hogy amit álmodunk, az valóra válik?
Onnan tudhatod, hogy a sajat almodnak te vagy a rendezoje. Te tudod csak a kulissza titkokat.
Az almok legtobbszor nem valnak valora - bar elofordulhat. Sokat mond a vagyaidrol, felelmeidrol, de nem szo szerint kell ertelmezni oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!