Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetett angyal az álmomban?

HotChoc kérdése:

Lehetett angyal az álmomban?

Figyelt kérdés

Néhány napja veszítettem el a nagypapámat, azóta kezdek depresszióba süllyedni. Ma reggelre azt álmodtam, hogy egy kislánnyal vagyok, aki tud repülni. Egyszer csak úgy gondoltam, én is megpróbálom, elrugaszkodtam a földtől, és valóban képes voltam rá, egyre feljebb repültem, és nagyon boldog voltam. Amikor visszaérkeztem a földre, odafordultam a kislányhoz, és azt mondtam "Nem akarok onnan többet lejönni." Ő rám nézett, és azt mondta, hogy ezt nekünk nem szabad, ígérjem meg hogy többet nem csinálom, nekünk lent van a helyünk...majd azt kérte, hogy vegyem fel, és együtt emelkedjünk fel utoljára. Mikor a karomba vettem, hirtelen elkezdett ragyogni, arany fény sugárzott az egész testéből, és én felébredtem.

Elmeséltem az álmot a nővéremnek, aki azt mondja, lehet hogy angyal volt, aki figyelmeztetni akart, mert a lelkem elhagyni készült a testem. Szerintetek ez lehetséges? Az értelmes válaszokat köszönöm!

2014. jan. 20. 10:30
 1/5 dumbo123 válasza:
72%

amikor úgymond repültél szerintem a lelked távozott a mennybe és onnan elvileg azért tudtál visszajönni mert Isten azt akarja hogy még élj és nem engedte hogy kiszáljon belőled a lélek.

én ezt így tudom felfogni .lehet hogy hülyeség

2014. jan. 20. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak egy sima álom volt.
2014. jan. 20. 13:43
 3/5 anonim válasza:
72%
Nem tudom,elvileg a halottakkal még negyven napig kapcsolatba tudunk lépni!Én a nagymamám jelenlétét érzem folyton!Egyébként ebben hogy negyven napig még velünk vannak,lehet valami,mert miután meghalt,rengeteg kérdés maradt fel utána és ezt nem tudtuk már senkitől megkérdezni!Aztán egyik álmomban,nagymamám megjelent és minden kérdésre válaszolt!És nem vagyok hülye,eddig én sem hittem benne!
2014. jan. 20. 19:20
 4/5 anonim válasza:
58%

ja,és minden úgy volt ahogy mondta,pl.:kerestünk egy cipősdobozt,és valóban ott volt ahol sosem kerestük volna,de ő megmondta,hogy ott lesz.És tessék

előző vagyok!

2014. jan. 20. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges. Lehet, hogy a saját lelked vagy az őrangyalod akart így üzeni neked, hogy még nincs itt az idő elhagyni a testedet. Akár ez a lény is segíthet neked túl jutni ezen az időszakon, ha engeded neki.
2014. jan. 23. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!