Lehetett angyal az álmomban?
Néhány napja veszítettem el a nagypapámat, azóta kezdek depresszióba süllyedni. Ma reggelre azt álmodtam, hogy egy kislánnyal vagyok, aki tud repülni. Egyszer csak úgy gondoltam, én is megpróbálom, elrugaszkodtam a földtől, és valóban képes voltam rá, egyre feljebb repültem, és nagyon boldog voltam. Amikor visszaérkeztem a földre, odafordultam a kislányhoz, és azt mondtam "Nem akarok onnan többet lejönni." Ő rám nézett, és azt mondta, hogy ezt nekünk nem szabad, ígérjem meg hogy többet nem csinálom, nekünk lent van a helyünk...majd azt kérte, hogy vegyem fel, és együtt emelkedjünk fel utoljára. Mikor a karomba vettem, hirtelen elkezdett ragyogni, arany fény sugárzott az egész testéből, és én felébredtem.
Elmeséltem az álmot a nővéremnek, aki azt mondja, lehet hogy angyal volt, aki figyelmeztetni akart, mert a lelkem elhagyni készült a testem. Szerintetek ez lehetséges? Az értelmes válaszokat köszönöm!
amikor úgymond repültél szerintem a lelked távozott a mennybe és onnan elvileg azért tudtál visszajönni mert Isten azt akarja hogy még élj és nem engedte hogy kiszáljon belőled a lélek.
én ezt így tudom felfogni .lehet hogy hülyeség
ja,és minden úgy volt ahogy mondta,pl.:kerestünk egy cipősdobozt,és valóban ott volt ahol sosem kerestük volna,de ő megmondta,hogy ott lesz.És tessék
előző vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!