Mit jelent amit álmodtam?
Azt álmodtam hogy a sulimban vagyok és a három nyolcadik osztálynak az emeleten a folyón tart órát egy tanár a szerelemről. Kérdezgette ki volt szerelmes stb. Ott ült tőlem nem messze az a fiú akibe szerelmes vagyok vagy 2 éve. ( Ő tudja csak nem szeret volt egy két vitánk stb) Egyszer csak azt vettem észre hogy ott van mellettem és a fülhalgatója egyik felét a fülembe tette utána vissza adtam neki és megkérdeztem mi szólt benne mert nem hallottam semmit, ő azt mondta road angyalok vagy angyalom nem emlékszek rá tisztán már. >< utána ezt a legjobb barátnőm fülébe súgtam s felébresztett anyukám mert ugye reggel lett és suli.
Nos a road-nak nincs ilyen száma. De akkor a az angyal mit keresett ott? valamit jelent vagy mondani akar nekem?
14 vagyok én is és a fiú is.
Örülnék ha normális válaszokat kapnék nekem ez számít és ne hülyeségeket írjatok. Köszönöm előre is.
Nos kérlek szépen szerintem
nem jelent semmit! KÉRLEK NE GYILKOLJ LE GYILKOS ÍRÁSODDAL! Az álom tudod mi? Az amire gondolsz míg alszol! Valójában a tudatalattid! Én álmomba perfektül beszéltem japánul és másnap felismertem a narutoban azt a szöveget amit magamnak toltam álmomban, és értettem! Szóval LoL! De nem hiszem, hogy jelent valamit az álmod! BOCSIKA!!!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!