Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A pokollal álmodtam?

A pokollal álmodtam?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz,helyzetben vagyok és elgondolkodtam az öngyilkosságon is.Aztán tegnap éjjel elaludtam,de nem álmodtam semmit,hanem hajnali 4-kor ébreszt az óra és arra ébredtem, de valami visszahúzott elaludtam és azt álmodtam,hogy ilyen sziklás köves helyen embereket ütlegelnek,felnyársalnak ,üvegszilánkokat állítanak beléjük stb. És csak néztem,ahogy kiabálnak,ordítanak és az életükért könyörögnek.Amikor nagy nehezen felkeltem meg sem mertem mozdulni amíg nem virradt meg.Aznap nem is mentem sehova mert egyszerűen nem volt erőm,és csak az az álom járt az eszembe.Kérek mindenki,hogy normális válaszokat írjanak.
2013. nov. 9. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
nem. Csak nagyon ki vagy bukva. Az öngyilkosságot felejtsd el. Semmire nem megoldás.
2013. nov. 9. 14:35
 2/8 anonim válasza:

Azok öngyilkosok akik félnek a haláltól.

Nem azok, akiknek még van esélyük "virágozni".

2013. nov. 9. 16:38
 3/8 anonim válasza:

A pokolban olyan lelkek vannak,akik valami rosszat cselekedtek (pl.öngyilkosság,emberölés..stb. ) az életben és Isten ezért nem engedte őket fel a mennybe.A pokolban lévőket démonok kínozzák (nem tudom hogyan) hogy a lelkekből minden jóindultatot,kedvességet kiöljenek és semmi jót ne érezhessenek.Így születnek a démonok.

Visszatérve az álomra: Lehet,sajnos ezt nem tudom.Viszont nagy a valószínűsége annak, hogy azért álmodtad ezt, mert tényleg tökre ki vagy bukva és hogy tudd,ha öngyilkos leszel ilyesmi helyre juthatsz te is.

Ennyit akartam.Szóval inkább ne legyél öngyilkos!! Sok szerencsét a helyzeted megoldásához! ;)

2013. nov. 9. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek a hármas válaszolóval.
2013. nov. 10. 02:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az álom a lelkiállapotod tükrözi. Hogy elszörnyülködtél rajta azt jelenti, hogy nagyon is élni akarsz és van benned életerő. Biztos van más megoldás, szorítok.
2013. nov. 10. 11:16
 6/8 anonim válasza:

4. válaszoló,köszönöm :)

ötötid válaszolónak igazat adok.

3-as voltam.

2013. nov. 10. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
3-as válasazoló sok odaátot(supernatural) nézett.:) jó kis sorozat, de azért maradjunk annyiban hogy kitaláció.
2013. nov. 13. 23:12
 8/8 anonim válasza:

Kedves hetes!

Egyàltalán nem néztem túl sok odaátot!Sőt! Még soha nem is láttam!

2013. nov. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!