Miért álmodtam hogy volt barátom?
szóval. azt álmodtam hogy össze jöttem egy fiúval akibe totál szerelmes voltam álmomban. ezt a fiút élőben nem ismerem pusztán csak a neten láttam:D nah de akkor is. nagyon helyes de miért álmodtam vele? igaz hogy rég voltam szerelmes... és már hiányzik hogy legyen egy fiú aki tetszen.. nem azt mondom hogy barátot akarok csak azért legyen egy fiú akibe szerelmes lehetnék:/
lehet emiatt ez az álom?
Az elsőnek igaza van ez a tudat alatti magány jele. Lehet hogy most így azt mondod magadról hogy nem vagy az, mert vannak barátaid ez így rendben is van de neked hiányzik egy párkapcsolat is az életedből és itt a bibi.
Én is szoktam álmodni egy lányról akibe szerelmes vagyok, igaz őt látásból ismerem is és folyton azt álmodom hogy szerelmes vagyok belé, és járunk és még sorolhatnám. Nos a lányba így a való életbe nem igazán vagyok szerelmes, jó külsőre bejön nekem, de nem ismerem a stílusát, nem tudom azt hogy belül milyen, pedig külsőre sem egy nagy szám a csaj.
Nekem is már rég volt barátnőm, régen voltam igazán szerelmes, jó tetszenek lányok akiket meglátok sok lány ismerősöm is van akikkel beszélgetek de úgy egyik iránt sem érzek igazi szerelmet csak egy kis vonzódást hogy ágyba vinném például vagy valami, de nekem nem ez kell hanem egy kapcsolat ahol megbízunk egymásban, és kölcsönös a szeretet.
Neked is ugyanez lehet a bajod, nekem egy pszichológus ismerősöm mondta ezt hogy magányos vagyok, igaz hogy már lassan 2 éve nem volt barátnőm sőt már több mint 2 éve, csak egy szeretőm akivel néha-néha összebújtunk de az semmit nem jelent.
Szóval szerelem hiányod van. És az illető akiről álmodsz ő lenne az ideálod külsőre, de nem biztos mert lehet hogy egy teljesen más kinézetű srác fog neked megtetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!