Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt? álmomban...

Miért álmodtam ezt? álmomban meg kartam látogatni az óvónénimet, de kiderült hogy meghalt, amire elkezdtem zokogni, és mikor felkeltem akkor is zokogtam, és anyukám még asszem fel is kelt rá.

Figyelt kérdés

nagyn szar volt mert utána villanyt kellett gyujtanom. az egyetlen probléma hogy 15 éves fiú vagyok. annyira már nem kicsi... sajna:(

15f

2013. nov. 8. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
nézd a jó oldalát: az agyad nem téged nyírt ki hanem csak az óvónénidet
2013. nov. 8. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
de ez nem tudom miért volt ennyire megrázó, sőt most hogy megint nemsokára aludnom kll menni, megint szomoru vagyok. remélem jól van az óvónénim még :S
2013. nov. 8. 20:25
 3/3 anonim válasza:

Szia! :)) Ennél vannak sokkal durvább álmok is! :((

Valakitől nem tudod megkérdezni, hogy él-e még? Egyébként, nem ciki, hogy sírtál vagy ilyesmi, ez akár (szerintem) egy felnőtt férfival is megtörténhet! Szerintem akkor van baj, ha visszatérő álom lenne...fúú, az viszont rohadt ijesztő! 15/L

2013. nov. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!