Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Furcsa érzésem van. Miért...

Furcsa érzésem van. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Amikor apunál szoktam lenni hétvégén, mikor lefekszek aludni az ajtó álltalában nyitva van. A két szoba között van egy előtér és mindig oda bámulok ki. Olyan érzésem van, mintha valaki állna ott és figyelne, várva arra, hogy elaludjak és bántson. Sose szoktam éppen ezért az ajtónak háttál aludni, mert mikor a fal felé fordulok rossz érzés kap el. Mikor alszom és álmomból felriadok mindig az ajtóhoz nézek először. Ezt az érzést kb. 1-2 hónapja érzem.

Ha valaki tud erre valami magyarázatot azt kérem szépen írja le.

A hülyeséggel ne fáradjatok, nem veszek róla tudomást.

2015. jan. 10. 19:24
1 2
 1/12 Crussader válasza:
2015. jan. 10. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Mert "valaki" onnan figyel. A megérzések nem szoktak csalni.
2015. jan. 10. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
11%
Szarnod kell.
2015. jan. 10. 20:23
 4/12 Legoman ***** válasza:

Velem is szokott ilyen lenni.

Ha van ott valaki, akkor nézz szembe vele. Mondd meg neki, hogy menjen el. Légy határozott és kedves vele. A lényeg, hogy ne félj tőle. Ha ez nem válik be és még mindig félsz, akkor szólj nekem. :)

2015. jan. 10. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem zavar téged, hogy nyitva van, csak te ezt nem érzed. Próbáld ki azt, hogy bezárod az ajtót. Ha nem szűnik meg, és érezni fogod továbbra is, akkor nem kizárt egy .... talán szellem.
2015. jan. 10. 22:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Volt mikor csukva volt az ajtó és úgy is éreztem. Csak úgy rosszabb volt, mert az az érzésem támadt, hogy nincs menekülő útvonalam. Utálom mikor csukva van az ajtó. És az a különös, hogyha apu szobájába megyek ott nyugodtan érzem magam, mintha avval együtt amint belépek az a valaki felszívódna.
2015. jan. 10. 22:18
 7/12 anonim válasza:

Szenteltviz.

Ezt most komolyan gondolom.

Most volt 6-an vizkereszt.Ilyenkor szentelnek vizet a katolikus templomokba.

Hozzal barmelyik templombol egy kis uvegbe szenteltvizet es szenteld meg a lakas minden sarkat.

Vagy ha van egy kis nyugi a hazban meggyujthatsz egy feher gyertyat es egjen ameddig csak lehet.

Ezek segithetnek az esetleges negativ ,rossz energiak,szellemek megszunteteseben:-)

2015. jan. 10. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Fogadd el ezt az érzést, és nyugodj meg szépen. Inkább kívánd, hogy láthass valamit ott, és gondolj arra ha tényleg látnál ott valamit legalább beigazolódik az érzésed, de egyébként feleslegesen ne parázz rajta. Ha nincs konkrét tapasztalatod afelől, hogy tényleg van ott valami entitás akkor hagyd a fenébe.
2015. jan. 10. 23:03
 9/12 bandi6891 ***** válasza:
Én is tudom miről beszélsz,nekem is volt ilyen,manapság csak lámpafénynél vagy ha nagyon félek kell hogy menjen valami műsor ami megnyugtat(eltereli a figyelmem) hogy elaludhassak.Ez szerintem semmi természetfeletti csak fokozott félelem.
2015. jan. 11. 05:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is átéltem azt amit leírtál... Mindig éreztem hogy valami figyel...mwg hideg fuvallatot is éreztem néha...semmi sem segített. Nem bántott..csak mikor hátat fordítottam az ajtónak olyan érzésem volt hogy valaki az ujjával a hazámat bökdösi... Legutóbbi alkalommal bántott...éreztem hogy kaptam egy pofont... Aztán az iszlámot választottam..megszűnt minden azóta.
2015. jan. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!