Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A meditációm végén, furcsa...

A meditációm végén, furcsa érzésem támadt? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Az történt hogy elkezdtem meditálni miután végeztem, észrevettem hogy az összes izmom, szinte mindenem bizsereg nem rossz értelemben, hanem hogy teljesen boldog voltam és mintha teljesen felfrissült volna a testem/lelkem .Ez mitől lehetett vagy mi lehet? Volt már ehhez hasonló érzésem sokszor. De csak most tett kíváncsivá a dolog.

Előre is Köszönöm a Válaszokat!

Szép Napot!

16/F

2012. aug. 1. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:

A válasz benne van a kérdésedben.

A meditáció miatt volt.

2012. aug. 1. 18:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez mit jelenthet?
2012. aug. 1. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy megfelelően végezted el a meditációs gyakorlatot. Amúgy mire meditáltál? Mikor kezdted? Elég fiatal vagy. Bár én sem vagyok valami idős, 19 éves vagyok. Szintén fiú.
2012. aug. 1. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy sikeres volt a meditáció.
2012. aug. 1. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, gyakorold ezt még, és juss följebb és följebb. Én is erre vágyom, törekszem, próbálkozom.
2012. aug. 1. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Naa ügyes vagy :) Tényleg ez a lényege, hogy minél jobban ellazulj és jól érezd magad. Szóval sikeres volt a meditáció :) Az pedig engem is érdekelne, hogy mire csináltad és mikor kezdted. Agykontroll? Vagy valami más? ;)

Mindenesetre csak így tovább! :)

18/L

2012. aug. 7. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmire nem koncentráltam, csak egyszer elvitt megával, kiürítettem a fejem..bár ilyenkor szokott néha az lenni hogy hallom a körülöttem lvők gondolatát, de az nagyon ritka :D én 12 éves koromban kezdtem és azóta csinálom. Nagy öröm hallani hogy mások is érdeklődnek ez iránt. A korosztályomból :)
2012. aug. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!