Miért álmodtam olyan furcsát? (lent)
Este azt álmodtam, h osztálytársam átölelt, lassan megfogta az arcomat és egészen közel jött. Én eltoltam és kérdeztem h mit akar csinálni. Nem válaszolt és megint hozzámhajolt. Megint eltoltam és megkérdeztem mire mekint közel hajolt és összeért a homlokunk. Meg akart csókolni, de hivott a barátnőm és elfutottam.
Nem értem, hogy miért álmodtam ilyet, mert eddig nem is gondoltam rá úgy és mindig csak civakszunk, de mondjuk egész jól kijövünk, már amikor nem hajtsuk egymást fejszével. (XD) Nem is adott jeleket, h tetszenék neki, h ezért álmodtam volna ilyet. Azóta nem birom kiverni a fejemből és csak rá gondolok. Meggágyultam vagy mi? Eddig nem volt barátom sem, nem is randiztam és szerelmes sem voltam. 14/L
Hát Drágám,az a helyzet,hogy ez szexuális álom és kezdesz érni ott lent,magyarul már kipróbálnád milyen az a testi vonzalom és ezért álmodsz ilyeneket,ez normális...
Richárd voltam,
Szisztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!