Jézus mindenekelőtt bölcs volt. Ne haragudj, hogy ezt írom, de te nem vagy az. Jézus sosem bizonygatta, hogy ő Isten fia. Ha neked bizonygatni kell, az régen rossz. Mennyi jót cselekedtél életedben? Szoktál adni kaját hajléktalanoknak? Segítesz minden nap időseknek/vakoknak villamosra felszállni/úton átmenni? Összeszedsz utcára tett állatokat? Felszeded a másik ember által eldobott szemetet? Annyi mindent jobbá lehetne tenni emberi erővel is, te meg azon agyalsz, hogy Jézus reinkarnációja vagy-e? Tényleg számít ez?
Szerintem inkább legyél jó EMBER, mert abból kevesebb van, mint rossz istenből.
2015. márc. 10. 11:56
22/30 anonim válasza:
Bizony törpekirályunk nem örülne neki mert akkor már rég a pokolba zavarta volna és a nép nem így élne mint most.
2015. márc. 10. 14:56
23/30 anonim válasza:
Olvassad el Upton Sinclair "Az ács fiának hívnak" c. könyvét, abban benne a válasz!
2015. márc. 10. 15:16
24/30 anonim válasza:
brutálisabban intézném el azt a ***házit :)
2015. márc. 11. 00:00
25/30 A kérdező kommentje:
korházban dolgoztam ápolóként, igen az utolsót is oda adtam bárkinek adom is amikor van igaz már változtam,nagyon sok jó cselekedeteim voltak vannak,szex hirdető oldalon vallásosan hirdettem magam,hogy hogyan kerültem ördögi utakra? azt a maffia jobban eltudná mesélni hisz ők irányítottak oda a transzszexualitásomból kifolyólag ami mai napig nagy rejtély hogy mitől érzek így.semmit nem tudtok ti rólam.sajnos emiatt a buta gonosz irígy önző versengős és még sorolhatnám milyen világ emberei miatt mentem tönkre lettem majdnem olyan mint ti.könnyű írni hogy legyen jó az ember mutassa a jót akarja amikor a Sátán uralkodik a földön.inkább részben alkalmaszkodom mert ha nem úgy tettem volna már lehet nem élnék de azért lázadom.
2015. márc. 11. 06:46
26/30 anonim válasza:
És mit tennél a ...házival?
2015. márc. 11. 10:17
27/30 Kekcsi válasza:
Látom, te aztán óvakodsz az írástudóktól!
2015. márc. 11. 13:06
28/30 anonim válasza:
Nem hittem volna, de ez a hozzászólás meggyőzött, hogy ma már tényleg mindenhova bekötik a netet. Komolyan, erre még trollkodni sem tudok, ezt fel kell dolgozni.
Elolvasva amiket írtál, arra a következtetésre jutottam hogy nem lenne szép ha trollkodnék, ahogy fekvő emberbe sem szép dolog belerúgni.
Szóval teljesen komolyan gondolom, hogy nagyon komoly problémáid vannak, olyan szinten el vagy szakadva a valóságtól hogy az már orvosi eset. Legjobb lenne ha felkeresnél egy pszichológust. Komolyan.
2015. márc. 15. 12:08
29/30 anonim válasza:
Feszítsd magad keresztre és ha kibírod 3 napig akkor Jézus CONFIRMED . Már elnézést de ilyen kérdésre nem lehet komolyan válaszolni .
2015. márc. 17. 20:39
30/30 anonim válasza:
Ha tegyük fel, tényleg Jézus reinkarnációja vagy, akkor miért teszel fel ilyen kérdést? És tényleg érdekelne, hogy mi a f***ért írsz ilyen helytelenül??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!