Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt olyan, aki ért a...

Van itt olyan, aki ért a reinkarnáciohoz és akire rá írhatok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 30. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Nem garantálom, hogy mindenre tudok választ adni de eddig 10 életemre tudtam emlékezni(a halálomra , és egy két jelenetre az életemből, és hogy kb hogy nézhettem ki, a koromra).

ha gondolod írhatsz, és ha tudok válaszolok.

2013. dec. 30. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
kérdező, ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan...?
2013. dec. 30. 23:27
 3/9 anonim válasza:
Bár én nem emlékszek egyik életemre se,de azt tudom,hogy szeretnék kikerülni ebből az átmeneti és szenvedésekkel teli világból! Ha te is ezt szeretnéd írj!
2013. dec. 30. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy akik "emlékeznek előző életeikre", nem trollkodnak-e... Na mindegy, biztos vicces akkor. Ha van konkrét kérdésed a témában, véleményem nekem is van róla, és méghozzá szerintem eléggé megalapozott.
2013. dec. 31. 00:22
 5/9 anonim válasza:

Azért kaptuk ezt az új életet,hogy tiszta lappal kezdhessük,kegyelemből,jótékonyan el van rejtve szemeink elől,hogy milyen életeink voltak.Balgaság,és igen veszélyes ezt feszegetni,mert olyan világ nyilhat meg a kíváncsi szemek előtt,amit nem is akartunk,és aztán ennek befolyása alatt a kóbor lelkek minden félét elhitetnek a kutakodóval,míg aztán nincs visszaút és becsavarodhat...

Nem a valóság mutatkozik meg ilyenkor,vagy ha mégis,akkor is csak bezavar.

Az ember itt és most tud csak előrébb jutni,persze ez rossz szó,mert pont aza a baj,hogy annyira fejlődni akarunk,vagy hogy egyátalán akarunk valamit,és nem azon trenírozzuk magunkat,hogy elfogadjuk azt,ami van.Az élet nagy rejtelme,bölcsessége csakis itt és most,a mostban nyílvánul meg előttünk,mert nincsen rejtve,és mégis rejtve van azok elől,akik nem látnak még.Az elfogadásban az erő,a lelki béke,err evágyik mindenki.Holmi előző életek fejtegetése nem fogja meghozni senkinek az áhitott lelki békét,egyedül a szeretet,mert mindenki arra vágyik,mindenki azt keresi.Vannak,akik rájöttek már arra,hogy szeretet adni kell és nem várni.

2014. jan. 4. 07:02
 6/9 gráner andrás ***** válasza:
Érdekes dolgok ezek,különböző hangokkal és vagy zenékkel el lehet érni valamilyen agyi látomásokat, de ha ezt egymásután többször is megismétlik, hát csodák csodájára, legtöbbször más és más dolog alakul ki ugyanarról a dologról. De azért hajrá, vannak akik jó pénzért bemutatják az áhított látomást, de még meg is magyarázzák, meggyőző tudatossággal. Amire már nagyon régóta még tanulmányokat is írtak, alapja a " SPIRITISZTA BIBLIA " Alapvetésében a lélek vándorlásából indul ki, jelenségek létrehozása vagy valósnak látszó árnyképek is képesek megjeleníteni, a szellemi tudat gyakorlati manipulálása, amit a páciens valójában valós dolog ként képes megélni. A kívülálló megfigyelés valójában nem észlel, vagy alig észlel a jelenségekből értékelhető állapotot. A mesterségesen keltett árnyképek valójában a tudományágnak nevezett művelőit is meglepi, amikor mesterségesen generált olyan jeleket küldenek felé amit még maga sem ért! Valósnak tűnő fantáziavilág! TENGERPICI
2014. jan. 5. 10:09
 7/9 anonim válasza:
29%
Könnyű a múltba menekülni és a különböző ál-tudományos halandzsával szédíteni saját magad. Ne az állítólagos előző énjeidet térképezd fel, hanem szedd össze magad és nézz szembe a realitással. A következő lépés a reinkarnáció után az öngyilkosság...
2014. jan. 17. 12:53
 8/9 gráner andrás ***** válasza:
Azon személyek akik reinkarnáció után érdeklődnek és attól lesznek öngyilkosok, ott nem az energia fantáziakép miatt lesznek azok, hanem attól, hogy valójában nem tudnak különbséget tenni a valóság és fantázia szülötte dolgok között különbséget tenni!! Azoknak meg mindegy, hogy mit javasol bárki is, betegek voltak és betegek is maradnak. A fantáziálás betegsége amikor a valóság és a képzelet között nem tudnak különbséget tenni, aminek oka lehet maga a neveltetés vagy éppen a születési probléma!!! Teljesen mind egy, hogy kinek mi a véleménye, a valóság attól még valóság marad, meg az is, hogy amiról nem akarunk beszélni vagy éppen nem beszélünk róla attól még az létezik!!! TENGERPICI
2014. jan. 18. 16:10
 9/9 Ashes of oblivion ***** válasza:
Rám is írhatsz, ha még aktuális, mert szívesen segítek :)
2015. dec. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!