Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Írhatok könyvet a reptoidokról?

Írhatok könyvet a reptoidokról?

Figyelt kérdés
szoktam írogatni és ezt jó témának találom... csak abban nem vagyok biztos hogy ez járna e valami jogi következményel mivel nem az enyém az ötlet és akár ki is adhatnák ha beküldöm vami pályázatra v ilyesmi
2012. márc. 27. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem plagizálsz, arról írsz könyvet, amiről jólesik. Kérdés, hogy érdekli-e a nagyközönséget a téma. Én pl. szégyenszemre nem is tudom, mik azok a reptoidok. És nem is fogok ráguglizni, mert nem igazán érdekel.
2012. márc. 27. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Igen, mivel köztudatban látező lények és már sokan írtak róla, bár nem hiszem hogy értelme lenne, mivel dec 21-én világváge van :(
2012. márc. 27. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát persze *****gyerek számodra lesz világvége amikor belehalsz szégyenedbe mert mindenki röhögni fog rajtad és "barátaidon" amikor nem lesz világvége!Bocsi, hogy nem a témával kapcsolatban írtam de ez már idegesít, remélem megérted!Persze, hogy írhatsz ilyen könyvet ha kellő energiád és az időd is megvan akkor simán lehet valami jó Fantasy könyv!Én magam nem hiszek ezekben a hülyeségekben de mint a Harry Potter, Star Wars azok mind mind jó könyvek!Én támogatlak és ne hagyd, hogy néhány barom elvegye a kedved ettől legalább te nem azzal töltenéd az idődet, mint a sok hülye akik várják a világvégét!Van aki már a munkáját is abbahagyta aztán majd jól rácsesznek amikor Dec.21.-én nem lesz semmi!

Üdv.:Scorpion30

2012. márc. 31. 18:44
 4/6 Kameko-san ***** válasza:
Nyugodtan írhatsz,nem lesz semmi jogi következménye.A világvége feltételezések meg kit érdekelne!?Hát nem engem.Ha jól sikerül és ki is adják én szívesen elolvasom a könyvedet,akár neten is ;)
2012. ápr. 1. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:

értem és köszönöm a válaszokat.

amúgy én is elé szkeptikus vagyok már sokszor mondták, hogy világvége lesz de még sosem lett az ...

2012. ápr. 2. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugye nem palinak hívnak, kérdező?

Amennyiben nem, miért ne írhatnál?

2012. ápr. 3. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!