SOS! Aki egy picit is ért ehhez a reinkarnációhoz? A gyerekemben újjászülethet egy olyan személy akit én ismertem régen?
Elméletileg igen, csak erre nagyon kicsi az esély, úgy is mondhatnám szinte lehetetlen :-)
OM
Amennyiben van reinkarnáció, biztosan van erre is esély.
Viszont a születések számát figyelembe véve nem tartom valószínűnek ezt.
mi van ha a nemrég elütött és kilapított egyik rovar reinkarnálódott, aki épp a kocsi szélvédőjén végezte...
minden elképzelhető..az is közel állt hozzád.
Figyelj ! Van aki hisz benne , van aki nem . Nincs azzal semmi gond , ha ilyen foglalkoztat , csak ne ''kattanj'' rá nagyon :) Azért mert érdekel a téma , vagy volt/van valami megérzésed ezzel kapcsolatban , attól meg egyáltalán nem vagy/leszel szar anya !!!!! Sőt ! Azt kéne sajnálni , aki ilyen paraszt dolgokat ír Neked !!! Ne foglalkozz a negatív kommentelőkkel , az , hogy ilyenek legyen az Ő bajuk . Maga a reinkarnáció is érdekes dolog . Az emberek nagy része nehezen , vagy egyáltalán nem tudja / akarja elfogadni a halál gondolatát sem . Úgy talán könyebb , hogyha hiszünk valamiben . Azt meg , hogy pontosan mi van odaát , azt senki nem tudja . Talán (remelem ) var ránk meg valami :)
De ne angyalj rajta sokat , inkább elvezd a baba várást , es ne foglalkozz a hülyékkel . Sok boldogságot , es egészséget Nektek !! :)))
Inkább azon agyalj, hogy mivé fogod nevelni szegényt, ha bemeséled magadnak, hogy xy született újjá benne. Én nem látok jó kimenetelt.
Ha jó anya vagy, akkor inkább az érdekeljen milyen lesz a gyerek sorsa, nem pedig a saját hülyeségeidre kéne felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!