SOS! Aki egy picit is ért ehhez a reinkarnációhoz? A gyerekemben újjászülethet egy olyan személy akit én ismertem régen?
Talán ebből tudhatjuk, hogy mi történik velünk a halál után...
http://www.youtube.com/watch?v=TP_e73urRAI
sajnos nem tudom, hogy magyarul hol érhető el, de ha írsz egy személyes e-mailt,akkor oda átküldöm. Nekem megvan magyarul...
*yawn* BUUULLLSHIT!
Hihetsz akármiben, attól még nem lesz az igaz. De nyugodtan áltasd magad csiribiri varázslattal meg olyan történetekkel amiket pár ezer éve találtak ki hogy tudják irányítani a hozzád hasonló birkanépet.
Hát, először is sok boldogságot, és tényleg ne foglalkozz a hülyékkel...
Másodszor ha érdekel egy tetszőleges téma, legyen mondjuk a reinkarnáció, akkor próbáld következetes gondolkodással megközelíteni, úgy többre jutsz.
Mi az, ami reinkarnálódhat? Tapasztalati tény, hogy az nem, amit "én"-nek nevezel. Az ugyanis az aktuális testeddel függ össze. Érdelmes mondat, hogy "én" ültem bilin pár évtizede, noha a kisgyermekkori amnézia miatt erre persze nem emlékszem. Ellenben értelmetlenség azt mondani, hogy "én" háborúztam 1943-ban a Don-kanyarnál, mert a testemnek nincs folyamatossága odáig.
Az biztosan kijelenthető, hogy a halálban az "én" evilágban megsemmisül. A keresztény fölfogás, amikor az "én"-nek örök életet ígér, azt szorosan összeköti a saját test föltámadásának a hitével. Eszerint az "én" örök életét nem valamiféle belső erő biztosítja, hanem a föltámasztó Isten kegyelme.
Akik komolyan beszélnek a reinkarnációról, azok az "én"-t egyfajta legyőzendő látszatnak tekintik. Ami reinkarnálódik, az valamiféle én-mögötti valóság, nevezzük mondjuk "karmának". A mostani énedet a karmád teremtette meg, és meg fogja teremteni a következőt, a rákövetkezőt, amíg bele nem unsz ebbe az igazából szörnyű állandóságba, és le nem számolsz a látszatokkal. Ez utóbbi a nirvána állapota, amikor már nem reinkarnálódsz. De erről semmit nem tudhadunk, épp azért, mert van egy "én"-ünk, és nem számoltunk még le vele. Nem vagyunk megvilágosodottak.
Namost, a gyerkőc, akit vársz: biztosan nem ismerősöd "én"-jét fogja hordozni. Ha a keleti koncepcióban gondolkodsz, lehet, hogy ismerősöd karmája teremtett egy új "én"-t a méhedben, de pont azért tette, hogy új esélyt kapjon a megvilágosodásra. Legföljebb hasonlóságokat fogsz tapasztalni az egykori ismerősöddel, de a döntések gyermeked saját döntései lesznek.
Ha nyugati keresztény koncepcióban gondolkodsz, Isten megáldott téged azzal, hogy a te méhedben indított el egy életet, akit az örökkévalóságon keresztül szeretni fog. Szeresd Te is, de tedd annak az Istennek szövetségesévé, aki örök életet akar neki adományozni. Kereszteld meg :-)
Tudod kérdező, a Te gyermekednek te és a férjed adtatok a lelketekből piciny részét energiaként akkor, amikor benned megfogant a gyermeketek első élet sejtje.
Nincs és nem igaz se a reinkarnáció, se pedig a feltámadás.
az ember lelke egyszerre formálódik és növekszik a testtel együtt, miközben át-meg átszövi a testet pont akkora mindig amekkora a test. amikor megáll a test növekedése, akkor a lélek növekedése is. De attól kezdve viszont erősödik a lélek.
A gyermeki lélek ereje leheletnyi, mozgása nagyon gyors és kisugárzása azonos a kisfiúnál és kislánynál.
A pubertás idején kezd különbözni egy egészséges fejlődés esetén. A kislány lélek energiája bár erősödik, de kisugárzása lágy marad, mint a selyem és ilyen a test-energiája is.
A fiú gyermeknek kamaszkorban a test-energiája erősödik, felnőtt korra többnyire durva sprőddé válik és átszínezi a lélek energiát amely emiatt durvább, más mint a női, több benne az ösztöni kisugárzás mint az érzelmi. Hajlamosabb keménnyé válni, elutasítóvá durvává.
szóbal egy 180 magas embernek 180 magas emberformát megrajzoló lélek energia szálak alkotta maga a lélek-- szóval ezzel még elképzelni is képtelenség egy parányi magzat testébe bújnia a léleknek, nem is említve az elektromos feszültségének erősségét!
Aztán minden lélek megtér a Teremtőhöz a Földünk szívébe amely által azonosul az isteni Energiával, halhatatlanná és magas feszültségű isteni energiává válik szintén.
Ha valamikor újra lehetne élet a lelkek által, az nem itt lesz a Földön , mert a Földünk haldoklik-- hanem egyszer kiszakad az isteni energia és valahol egy élhető bolygón újra fogja teremteni önmagát az élet.
De itt a Földön az élet egyszeri és megismételhetetlen.
Tudod kérdező minél több szeretetet adsz a gyermekednek és minél többet foglalkozol vele, akkor egy egészséges lelkületű tehetséges Ember lesz belőle egyszer.Sok boldogságot kívánok Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!