Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » SOS! Aki egy picit is ért...

SOS! Aki egy picit is ért ehhez a reinkarnációhoz? A gyerekemben újjászülethet egy olyan személy akit én ismertem régen?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Talán ebből tudhatjuk, hogy mi történik velünk a halál után...

http://www.youtube.com/watch?v=TP_e73urRAI

sajnos nem tudom, hogy magyarul hol érhető el, de ha írsz egy személyes e-mailt,akkor oda átküldöm. Nekem megvan magyarul...

2013. júl. 23. 17:00
 12/28 anonim válasza:
100%

Előző vagyok.

Találtam egy magyar változatot

[link]

2013. júl. 23. 17:07
 13/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2013. júl. 23. 21:15
 14/28 Xéni111 válasza:
64%
Kedves Kismama! Az ember sokmindenben hihet, kőben, fában, madarakban, reinkarnációban, halál utáni életben, halál utáni megsemmisülésben, stb. Mindenki maga dönti el, miben akar hinni. Mert a hit tk. az akarat munkája. Én például nem hiszek a darwinizmusban és senki sem tudná nekem bebeszélni, hogy az ős-ős-őseim még majmok voltak, amelyek aztán közönséges négylábúból értelmes lénnyé fejlődtek. Sajnos, a világ inkább csak visszafejlődik, nem pedig előre. Sokkal inkább tudok örülni a teremtéselméletnek, hogy minket egy értelmes Isten értelmes emberekké alkotott és csodálatosan lehetővé tette a 2 ember által való utódnemzést. Így már sokkal szebb a múlt és jobb a jövő, mert az ember keresi az élet célját és megtalál(hat)ja, ha igazán akarja azt. Senkivel sem találkoztam, aki állította volna, hogy reinkarnáció eredményeként jött létre, és viccből is csak ritkán mondja valaki, hogy "korábbi életében ez vagy az lehetett." Milyen reményt adna ez neked? Jót vagy rosszat tenne? Szerintem több rosszat, mint jót... De ha hiszed azt, hogy a gyereked sorsát leginkább te befolyásolhatod (szereteteddel, neveléseddel) és a jó Isten oltalmába ajánlod, mi lehetne ettől biztosabb?? Kívánok neked egy egészséges, szép babát, sok örömet benne és vele és neked biztonságot és bátorságot. (Azoknak pedig, akik lepontoznának az üzenetért: mindenkinek jogában áll azt hinni, amit akar - amíg nem okoz ezzel a társadalomnak rosszat.)
2013. júl. 24. 14:07
 15/28 A kérdező kommentje:
kedves utolsló! sokat segítettél a szavaiddal:-) köszönöm! én ebben hiszek , hiszek még a jó emberekben , és úgy látszik nem hiába:-) egyébként már lehiggatdam és butaság volt ilyenen idegesíteni magam, várom a babámat a legnagyobb örömmel, boldogsággal ami létezik ezen a világon. Az én kis gyermekemet:-)
2013. júl. 24. 17:30
 16/28 anonim ***** válasza:
Úgy tekints a magzatodra, mint egy új, egyedi, megismételhetetlen lényre, aki Te és párod alkottatok. Miféle lekicsinylő vélemény lenne, ha azt mondanád, hogy ja, te csak a Körösztös Pityu reinkarnációja vagy?
2013. júl. 24. 18:15
 17/28 anonim ***** válasza:
25%

*yawn* BUUULLLSHIT!

Hihetsz akármiben, attól még nem lesz az igaz. De nyugodtan áltasd magad csiribiri varázslattal meg olyan történetekkel amiket pár ezer éve találtak ki hogy tudják irányítani a hozzád hasonló birkanépet.

2013. júl. 26. 13:59
 18/28 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó teljes mértékben
2013. júl. 26. 19:46
 19/28 Csomorkány ***** válasza:
100%

Hát, először is sok boldogságot, és tényleg ne foglalkozz a hülyékkel...

Másodszor ha érdekel egy tetszőleges téma, legyen mondjuk a reinkarnáció, akkor próbáld következetes gondolkodással megközelíteni, úgy többre jutsz.

Mi az, ami reinkarnálódhat? Tapasztalati tény, hogy az nem, amit "én"-nek nevezel. Az ugyanis az aktuális testeddel függ össze. Érdelmes mondat, hogy "én" ültem bilin pár évtizede, noha a kisgyermekkori amnézia miatt erre persze nem emlékszem. Ellenben értelmetlenség azt mondani, hogy "én" háborúztam 1943-ban a Don-kanyarnál, mert a testemnek nincs folyamatossága odáig.

Az biztosan kijelenthető, hogy a halálban az "én" evilágban megsemmisül. A keresztény fölfogás, amikor az "én"-nek örök életet ígér, azt szorosan összeköti a saját test föltámadásának a hitével. Eszerint az "én" örök életét nem valamiféle belső erő biztosítja, hanem a föltámasztó Isten kegyelme.

Akik komolyan beszélnek a reinkarnációról, azok az "én"-t egyfajta legyőzendő látszatnak tekintik. Ami reinkarnálódik, az valamiféle én-mögötti valóság, nevezzük mondjuk "karmának". A mostani énedet a karmád teremtette meg, és meg fogja teremteni a következőt, a rákövetkezőt, amíg bele nem unsz ebbe az igazából szörnyű állandóságba, és le nem számolsz a látszatokkal. Ez utóbbi a nirvána állapota, amikor már nem reinkarnálódsz. De erről semmit nem tudhadunk, épp azért, mert van egy "én"-ünk, és nem számoltunk még le vele. Nem vagyunk megvilágosodottak.

Namost, a gyerkőc, akit vársz: biztosan nem ismerősöd "én"-jét fogja hordozni. Ha a keleti koncepcióban gondolkodsz, lehet, hogy ismerősöd karmája teremtett egy új "én"-t a méhedben, de pont azért tette, hogy új esélyt kapjon a megvilágosodásra. Legföljebb hasonlóságokat fogsz tapasztalni az egykori ismerősöddel, de a döntések gyermeked saját döntései lesznek.

Ha nyugati keresztény koncepcióban gondolkodsz, Isten megáldott téged azzal, hogy a te méhedben indított el egy életet, akit az örökkévalóságon keresztül szeretni fog. Szeresd Te is, de tedd annak az Istennek szövetségesévé, aki örök életet akar neki adományozni. Kereszteld meg :-)

2013. júl. 27. 07:34
 20/28 anonim ***** válasza:
46%

Tudod kérdező, a Te gyermekednek te és a férjed adtatok a lelketekből piciny részét energiaként akkor, amikor benned megfogant a gyermeketek első élet sejtje.

Nincs és nem igaz se a reinkarnáció, se pedig a feltámadás.

az ember lelke egyszerre formálódik és növekszik a testtel együtt, miközben át-meg átszövi a testet pont akkora mindig amekkora a test. amikor megáll a test növekedése, akkor a lélek növekedése is. De attól kezdve viszont erősödik a lélek.

A gyermeki lélek ereje leheletnyi, mozgása nagyon gyors és kisugárzása azonos a kisfiúnál és kislánynál.

A pubertás idején kezd különbözni egy egészséges fejlődés esetén. A kislány lélek energiája bár erősödik, de kisugárzása lágy marad, mint a selyem és ilyen a test-energiája is.

A fiú gyermeknek kamaszkorban a test-energiája erősödik, felnőtt korra többnyire durva sprőddé válik és átszínezi a lélek energiát amely emiatt durvább, más mint a női, több benne az ösztöni kisugárzás mint az érzelmi. Hajlamosabb keménnyé válni, elutasítóvá durvává.

szóbal egy 180 magas embernek 180 magas emberformát megrajzoló lélek energia szálak alkotta maga a lélek-- szóval ezzel még elképzelni is képtelenség egy parányi magzat testébe bújnia a léleknek, nem is említve az elektromos feszültségének erősségét!

Aztán minden lélek megtér a Teremtőhöz a Földünk szívébe amely által azonosul az isteni Energiával, halhatatlanná és magas feszültségű isteni energiává válik szintén.

Ha valamikor újra lehetne élet a lelkek által, az nem itt lesz a Földön , mert a Földünk haldoklik-- hanem egyszer kiszakad az isteni energia és valahol egy élhető bolygón újra fogja teremteni önmagát az élet.

De itt a Földön az élet egyszeri és megismételhetetlen.

Tudod kérdező minél több szeretetet adsz a gyermekednek és minél többet foglalkozol vele, akkor egy egészséges lelkületű tehetséges Ember lesz belőle egyszer.Sok boldogságot kívánok Nektek

2013. júl. 28. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!