Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » SOS! Aki egy picit is ért...

SOS! Aki egy picit is ért ehhez a reinkarnációhoz? A gyerekemben újjászülethet egy olyan személy akit én ismertem régen?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! már megnyugodtam teljesen:-) természetesen ha kismamának ilyeneket beszélnek összezavarodik egy pillanatra , hormonok meg minden... köszönöm a kedves írásokat
2013. júl. 29. 21:24
 22/28 anonim válasza:
Szerintem igen. Bár én minden misztikus dologban hiszek. Amúgy ez engem is foglalkoztat, attól, hogy még a gyerekvállalásig van pár évem. Csak attól félek, hogy ez nálam is működik, ugyanis én egy lóval voltam szoros kapcsolatban...
2013. júl. 31. 09:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Viola ne képzelj be ilyen butaságokat- ráadásul ártasz vele önmagadnak is és azoknak is akik bizonytalanok ebben a minden butaságot sóderoló világban.

Keress rá ezekre a blog fejezetekre- ird be a keresőbe

egyik blogból;

92.f.Komolyan érdekel az igazság?

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

és a másik blogból

20. f. Gondolat, fantázia, emlékezés, örökletesség, személyiség

19. f. A két csodálatos lelkünk.

2013. júl. 31. 13:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Ezt pedig neked ajánlom kérdező;

20. f. Gondolat, fantázia, emlékezés, örökletesség, személyiség

19. f. A két csodálatos lelkünk.

2013. júl. 31. 13:57
 25/28 Devilbusterd válasza:
Olyan, hogy reinkarnáció nem létezik. Az emberek armageddon után támadnak fel, de csak az arra méltóak, akik be tartják Isten irányadó mércéit. Aki így jár, az a saját testében fog feltámadni itt a Földön.
2013. aug. 1. 12:45
 26/28 anonim ***** válasza:
30%
Na végre! Már kezdtem félni, hogy senki sem említi a másik csacsiságot: Istent és a feltámadást. De szerencsére az utolsó hozzászóló végre fényt lopott a kérdést övező homályba. Áldott legyen az ő neve!
2013. aug. 1. 13:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Akit ismertél régen? Azaz ebben az életedben? Ez is lehetséges, de a családtagok inkább előző életből hozott karmát viszik tovább, ezért szinte biztos hogy pl a saját szüleidet is ismerted már előző életeidben.

Vannak dolgok amikben nem kell hinni, akkor is vannak. Vannak egyetemes törvények amik alól nem lehet kibújni.

Ha érdekel a téma akkor utána tudsz járni, rengeted ember van aki tud ebben segíteni. Most így hirtelen Sághy Enikő jutott eszembe..

2013. szept. 13. 14:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! Nem valószínű, hogy az lesz akit egyszer már ismertél. Minden ember egyedi...a reinkarnációt sokan félreértik. Még ha ugyanaz az lélek vagy tudat lenne ami már egyszer itt élt a Földön...akkor is más lenne, mert más a környezet, a hatások, a szülők, a testvérek. Vannak jellemzők amik esetleg közösek és hasonlóak. De a megtestesülés, a manifesztáció és a fejlődés teljesen más lesz így a felnővő emberi lény is teljesen más lesz.

Szerintem a leszületés tértől és időtől teljesen független. Azaz lehet, hogyha létezik is, hogy mondjuk te az 1920-as években fogsz újraszületni és átéled fiatal felnőttként a II. VH-t. Lehet pont ezért fél annyira az emberiség a haláltól.

Mert nem lehet tudni, hova és mikor születsz újra. Ezek csak feltevések, hiedelmek.

Ne gondolkodj ilyesmin. Éld az életed ami most van és örülj annak a kis léleknek aki érkezik hozzád és kapcsolódni akar hozzátok! Nincs ennél nagyobb csoda a világon!

2021. ápr. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!