SOS! Aki egy picit is ért ehhez a reinkarnációhoz? A gyerekemben újjászülethet egy olyan személy akit én ismertem régen?
Viola ne képzelj be ilyen butaságokat- ráadásul ártasz vele önmagadnak is és azoknak is akik bizonytalanok ebben a minden butaságot sóderoló világban.
Keress rá ezekre a blog fejezetekre- ird be a keresőbe
egyik blogból;
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
és a másik blogból
20. f. Gondolat, fantázia, emlékezés, örökletesség, személyiség
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Ezt pedig neked ajánlom kérdező;
20. f. Gondolat, fantázia, emlékezés, örökletesség, személyiség
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Akit ismertél régen? Azaz ebben az életedben? Ez is lehetséges, de a családtagok inkább előző életből hozott karmát viszik tovább, ezért szinte biztos hogy pl a saját szüleidet is ismerted már előző életeidben.
Vannak dolgok amikben nem kell hinni, akkor is vannak. Vannak egyetemes törvények amik alól nem lehet kibújni.
Ha érdekel a téma akkor utána tudsz járni, rengeted ember van aki tud ebben segíteni. Most így hirtelen Sághy Enikő jutott eszembe..
Szia Kérdező! Nem valószínű, hogy az lesz akit egyszer már ismertél. Minden ember egyedi...a reinkarnációt sokan félreértik. Még ha ugyanaz az lélek vagy tudat lenne ami már egyszer itt élt a Földön...akkor is más lenne, mert más a környezet, a hatások, a szülők, a testvérek. Vannak jellemzők amik esetleg közösek és hasonlóak. De a megtestesülés, a manifesztáció és a fejlődés teljesen más lesz így a felnővő emberi lény is teljesen más lesz.
Szerintem a leszületés tértől és időtől teljesen független. Azaz lehet, hogyha létezik is, hogy mondjuk te az 1920-as években fogsz újraszületni és átéled fiatal felnőttként a II. VH-t. Lehet pont ezért fél annyira az emberiség a haláltól.
Mert nem lehet tudni, hova és mikor születsz újra. Ezek csak feltevések, hiedelmek.
Ne gondolkodj ilyesmin. Éld az életed ami most van és örülj annak a kis léleknek aki érkezik hozzád és kapcsolódni akar hozzátok! Nincs ennél nagyobb csoda a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!