üdv sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy mi lenne ha ma köztünk élne Jézus reinkarnálódva?
üdv sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy mi lenne ha ma köztünk élne Jézus reinkarnálódva de úgy hogy a mostani édesanyja születés napja is egyezne Szűz Máriájénak a Szent István királyunk napjával,Nagyboldogasszony napja Jézusé pedig az enyémmel 2011 ápr 24 Jézus feltámadása szüli napomra esett de mi lenne ha(Jézus reinkarnációja) valamiért transzszexuális nőként érezne,élne heteró női vallásos lélekkel nemi átalakító műtétek nélkül perverzeket lenézve de ördögi utakat megjárva, sminkel nőként nézne ki, istennő szépséggel,nélkül bajusszal szakállak férfiként Jézusra hasonlítana a megtalált papiros képére,mellette még sok olyan egyezések vannak évszámokban is amire arra lehet következtetni amit már írtam hogy nem csak ő de Mária az édesanyja is itt van köztünk reinkarnálódva a mai világban (a múlt újra játszódik).aki én volnék meg édesanyám bennünk élnek.nagy maffia ördögi Sátáni kör miatt sok rossz dolgon mentünk keresztül,részben még megyünk is.hisz nagy harcok folynak.gondoljatok bele ha ma itt élne köztetek Mária meg Jézus akkor mi lenne?főleg ha Sátán hatalom tudomást szerzett volna rólunk a második eljövetelemről
Szóval azt hiszed magadról, hogy te vagy jézus, anyád meg mária?
jééézusom, te szűz mária...
Kb. 1 millióan képzelik magukat Jézus reinkarnációjának.
Üdv a klubban!
Állj be a sor végére!
Először is bezárnánk a diliházba.
Másodszor egy rakás kísérletet végeznénk rajta.
Harmadszor én kérdem hogy mi a gányért lett a te jézusod transzvesztita?
Hamburgereget árulna, és a feleségem volna.
Amúgy mit vigyorog állandóan az örök szűzed?
XDDD
Lucifer, ha jó burgert csinál az asszony, egyre befizetek én is..
Persze, csak miután kihoztuk a diliházból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!