Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » üdv sziasztok lenne egy olyan...

Gazdag Nikolett kérdése:

üdv sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy mi lenne ha ma köztünk élne Jézus reinkarnálódva?

Figyelt kérdés

2015. márc. 7. 13:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Folytathatod, ha akarod, de hidd el, hogy nem vagy Jézus reinkarnációja! Jézus mégegyszer nem reinkarnálódik a Földre!
2015. márc. 7. 14:27
 12/30 A kérdező kommentje:
ki vagy te az Isten hogy ilyen biztos vagy benne?ha nem is vagyok az akkor valamiféle kiválasztott aki Jézus beli feladattal jött a földre hogy mutassam a másság travik azok partner vágyaik hogy nem helyesek még így transz születésű érzésű létemre is.én mindenkitől más vagyok bennem él az isten
2015. márc. 7. 14:54
 13/30 Legoman ***** válasza:

Jézus nem fog reinkarnálódni a Földre. Elvégezte az ő feladatát.

Nem vagy semmilyen kiválasztott. Nincs olyan, hogy kiválasztott, minden emberben meg van az, ami a másikban. Amit az egyik ember meg tud tenni, azt a másik is.

Ha viszont azt mondod, hogy te tényleg egy olyan ember vagy, akinek van tehetsége dolgokban, akkor viselkedj is úgy. Egy igazi ember nem állítja azt magáról, hogy ő ezt tudja meg ezt tudja, nem dicsekszik vele. Főleg, ha még nem próbálta.

2015. márc. 7. 14:58
 14/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! Már ne haragudj, de ha Jézus olyan tanulatlan lett volna, mint ahogy most te, akkor a neve nem maradt volna fönn 2000 évig!
2015. márc. 7. 14:59
 15/30 anonim ***** válasza:
Én itt nem látok mást, csupán egy unatkozó kis ficsúrt, aki (ha mindezt elhiszi, akkor komoly orvosi segítségre szorul) illetve szórakozni vágyó kis majmot, aki próbál valamivel egy általános megrökönyödést kiváltani, majd jót derül a válaszolók felháborodásán..ami amúgy szintén az ő (azaz te, kérdező) szegénységi bizonyítványa.
2015. márc. 7. 15:18
 16/30 anonim ***** válasza:
Én is Jézus reinkarnációha vagyok. Jézusina a nevem és gyógyitom a hülyéket. Gyógyulj meg te is. Igy szoltam s làm miután ezt elolvastad meggyogyulsz
2015. márc. 7. 19:48
 17/30 A kérdező kommentje:
2015. márc. 8. 19:49
 18/30 anonim ***** válasza:

Szerintem te másokat akarsz lejáratni :S

Majd megszúrom a popód.

2015. márc. 8. 19:56
 19/30 A kérdező kommentje:
kiket és miért tenném?az lejáratás ha az igazságot meg ki írom? sokat nem tudtok ti rólam az életemről miket éltem át stb ki írtam magam és ha így lenne történne netalán ahogy írva van elém ne kerüljetek olyanok akik így írtatok éreztetek ahogy gonoszan...Jézust a fajtátok miatt őlték meg és még mindíg itt élnek közöttünk az olyanok.még a Sátán uralkodik a földön.erről ennyit
2015. márc. 9. 07:44
 20/30 anonim válasza:

1. Írj ebből egy könyvet, abból még bevételed is lesz!

2. Ha lehet ne árts senkinek!

3. Tanulj meg helyesen írni!

4. Az általad támadott "Sátán" mint gyűjtőfogalom, sokkal kevesebb ember halálát és megnyomorodását okozta mint a nagybetűs Isten. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok se sátánista, sem Istenhívő.

2015. márc. 10. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!