Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Olvasgattam a reinkarnációról,...

Olvasgattam a reinkarnációról, gyerekkoromban emlékszem, sokszor láttam macskákat, amik nem voltak ott, anyám még orvoshoz is vitt mert azt hitte halucinálok?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy elõzõ életemben macska voltam, így gyerekként mikor nyitott voltam a szellemvilágra, valódi macskaszellemeket láttam?

#macska #szellem #macskaszellem
2015. márc. 6. 08:40
1 2
 11/16 Ozmium42 ***** válasza:
Létezem, csak nem mindenki lát, mert tiszta energiából épülök fel egy paradox tulajdonságokkal rendelkező felsőbb dimenzióban.
2015. márc. 7. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Olvasgattad az elemis fizika könyvet is, mégsem vagy fizikus.

Olvasgattál a reinkarnációról, máris szakértőnek gondolod magad?

2015. márc. 10. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a macska arisztokratàkat olvastam
2015. márc. 10. 15:24
 14/16 A kérdező kommentje:

1. honnan veszed, hogy nem vagyok fizikus?

2. hogy nem ismersz fel egy egyértelmûen troll kérdést, ha ilyen okos vagy?

2015. márc. 11. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha fizikus lennél, tudnád, hogy a tudásnak nem az "olvasgatás", hanem a kemény tanulás az alapja!

Biztosan sokat hallottál és olvasgattál fiatal korodban Hófehérkéről és Piroskáról, mikor kerekedsz fel megkeresni őket?

2015. márc. 13. 06:29
 16/16 anonim válasza:
Baszus nem udvari bolond voltal Matyas kiraly udvaraban????
2015. márc. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!