Mit gondoltok a reinkarnációról?
Sokan tudományosan próbálnak olyan eseményeket megmagyarázni, amikre ténylegesen nincs magyarázat. Fel sem fogható. Nem értem, hogy azok az emberek, akik nem hisznek ebben vagy másban, és ráadásul prűd módon nyilvánítják ki a véleményüket, akkor miért írnak ide? miért böngésznek ilyen témában? Mert őket is érdekli? Az a baj a legtöbb emberrel, hogy csak azt hiszi el, amit lát, és nem képes annál tovább menni. Nem vagyok vallásos, nem vagyok hit terjesztő, de velem is történt már számtalanszor megmagyarázhatatlan dolog, amelyeknél más is része volt, tehát nem csak én képzelődtem. Olyan emberek véleménye, tapasztalata érdekelne aki komolyan hozzá tud szólni témával kapcsolatban. Hülyeség nem érdekel.
Előző kedves kommentelő. Teljesen rendben van az életem, van családom, munkahelyem, van lehetőségem iskolába járni és tovább képezni magam, vannak barátaim és egészségem. Tehát a te "elméleted" megint csak bukott. De azért köszönjük a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!