Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit gondoltok a reinkarnációról?

Mit gondoltok a reinkarnációról?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám kideríteni (ingyen), hogy éltem-e ezelőtt és ha igen, miként?! Ha létezik a reinkarnáció akkor állat testbe is leszülethetünk? Ezt ki vagy mi szabályozza ki hányszor és milyen testbe születik?
2014. febr. 25. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
a reinkarnáció egy hülyeség
2014. febr. 25. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Emlékszel az előző életedre?? Megsúgom, hogy a következőre sem fogsz
2014. febr. 25. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző életemben sem hittem benne.
2014. febr. 26. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Értelmesebb elméletnek tartom, mint a Poklot és a Mennyországot.
2014. febr. 26. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden csak felfogás kérdése, sokan azt hiszik, hogy előző életükben valamik vagy valakik voltak, én látok benne igazságot, de ne úgy mint egyesek gondolják, hanem ,hogy minden a világon energiából van, és amit tudjuk az energia nem vész el, csak átalakul. Így ha meghalunk, ugyan úgy bekerülünk a körforgásba, mint ahogy most is benne vagyunk. Maga a tudat amit itt lévő életünk révén szerzünk, az nem tud fenn maradni, ezért is nem emlékezhetsz semmire halálod után és ezért nem emlékszel semmire halálod előtt.
2014. febr. 26. 00:27
 6/11 MrMental válasza:
Reinkáljál sokat,aztán majd valamikor a jövőben visszatérhetünk rá,amikor már többet tudunk. ;)
2014. febr. 26. 01:19
 7/11 baldwin13 ***** válasza:
A kérdésedre akkor kapod meg a választ, amikor megérted miért van szükség az embereknek a reinkarnációra.
2014. febr. 26. 01:43
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hülyeség,baromság,zagyvaság az egész nem értelme azok hisznek az előző életben, akiknek nincsen normális élete és a következőtől várnak változást. de nincs hiába ezerrel nyomod a piros gombot hiába hiztizel az az igazság,hogy nem akarsz szembenézni a valósággal lenni nagyon ostobácska ..
2014. febr. 26. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Butaság. De majd mindjárt jönnek azok, akik vagy 6-szor újjászülettek, és lepontoznak :D
2014. febr. 26. 10:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Sokan tudományosan próbálnak olyan eseményeket megmagyarázni, amikre ténylegesen nincs magyarázat. Fel sem fogható. Nem értem, hogy azok az emberek, akik nem hisznek ebben vagy másban, és ráadásul prűd módon nyilvánítják ki a véleményüket, akkor miért írnak ide? miért böngésznek ilyen témában? Mert őket is érdekli? Az a baj a legtöbb emberrel, hogy csak azt hiszi el, amit lát, és nem képes annál tovább menni. Nem vagyok vallásos, nem vagyok hit terjesztő, de velem is történt már számtalanszor megmagyarázhatatlan dolog, amelyeknél más is része volt, tehát nem csak én képzelődtem. Olyan emberek véleménye, tapasztalata érdekelne aki komolyan hozzá tud szólni témával kapcsolatban. Hülyeség nem érdekel.

Előző kedves kommentelő. Teljesen rendben van az életem, van családom, munkahelyem, van lehetőségem iskolába járni és tovább képezni magam, vannak barátaim és egészségem. Tehát a te "elméleted" megint csak bukott. De azért köszönjük a hozzászólást.

2014. febr. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!