Furcsa vagy bizarr? Mit gondoltok? Félek magamtól
Figyelt kérdés
Kis korom óta vonzódok egy történelmi személyiséghez.Azért mert emlékszem h én voltam az élettársa,rengeteg közös programunkra,veszekedésre emlékszem.Melyről nem szól dokumentum film.Tudom mikor haltam meg,hogy hívtak,kinek voltam a felesége.Ha valaki ezt a terhet viselné megbolondulna.Hisz én őt még ebben az életemben is védem.Más nem érti meg miért szeretem őt.Rossz a sok rosszindulattal találkozni felé.Tudom ha újra meghalok várni fog rám valaki a túlvilágon,vagy ebben az életemben újra rám talál Ő!2013. júl. 16. 22:54
1/21 anonim válasza:
Ne foglakozz màsok vèlemènyèvel
2/21 anonim válasza:
Részletesebben is kifejtenéd? Ki az a történelmi személyiség?
3/21 A kérdező kommentje:
soha nem mondom ki ezt a nevet bocsi
2013. júl. 17. 00:21
4/21 anonim válasza:
Örülnék, ha erről részletesebben is írnál. Amúgy én most Hitlerre gondoltam :D
5/21 anonim válasza:
Sosem mondod ki a nevét?
Netán Voldemort?
6/21 Mysterion777 válasza:
Előző életbeli beteljesületlen vágy (közbejön a reinkarnáció/lélekciklus) fogalma is). Röviden, ez teljesen valós, és úgy igaz ahogy mondod. "újra meghalni", eddig meg újjászülettél, eddig az életedig, ugyanolyan szén-alapű emberi testet öltöttél fel. Regressziós hipnózis során élénkültek talán fel ezek a raktározódott lélek-emlékek vagy spontán?
8/21 anonim válasza:
Van rá egy repedt ötszázasom, hogy birodalmát bővítgető, nagyeszű diktátor az illető!
9/21 anonim válasza:
Hát ha már kiskorod óta vonzódsz valakihez úgy, akkor az már ott nem normális. Bár nem tudom, pontosan hány éveset értesz "kis korom" alatt... Most hány éves vagy?
És nem akarod megsúgni nekünk, hogy ki a szerencsés kiszemelt? Ígérem, nem fogok nevetni. Egyébként fiú vagy vagy lány? :D
10/21 anonim válasza:
Végre egymásra találhatunk ismét!
Üdv: Adolf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!