Furcsa vagy bizarr? Mit gondoltok? Félek magamtól
Figyelt kérdés
Kis korom óta vonzódok egy történelmi személyiséghez.Azért mert emlékszem h én voltam az élettársa,rengeteg közös programunkra,veszekedésre emlékszem.Melyről nem szól dokumentum film.Tudom mikor haltam meg,hogy hívtak,kinek voltam a felesége.Ha valaki ezt a terhet viselné megbolondulna.Hisz én őt még ebben az életemben is védem.Más nem érti meg miért szeretem őt.Rossz a sok rosszindulattal találkozni felé.Tudom ha újra meghalok várni fog rám valaki a túlvilágon,vagy ebben az életemben újra rám talál Ő!2013. júl. 16. 22:54
21/21 anonim válasza:
20-as vagyok és csak azt szeretném még tudni, hogy mennyi idős vagy és mikor kezdtél el vonzódni ahhoz a személyhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!