Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Furcsa vagy bizarr? Mit...

Furcsa vagy bizarr? Mit gondoltok? Félek magamtól

Figyelt kérdés
Kis korom óta vonzódok egy történelmi személyiséghez.Azért mert emlékszem h én voltam az élettársa,rengeteg közös programunkra,veszekedésre emlékszem.Melyről nem szól dokumentum film.Tudom mikor haltam meg,hogy hívtak,kinek voltam a felesége.Ha valaki ezt a terhet viselné megbolondulna.Hisz én őt még ebben az életemben is védem.Más nem érti meg miért szeretem őt.Rossz a sok rosszindulattal találkozni felé.Tudom ha újra meghalok várni fog rám valaki a túlvilágon,vagy ebben az életemben újra rám talál Ő!
2013. júl. 16. 22:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.Spontán jöttek elő ezek az emlékek.Nem mondtam egy szóval se az h Adolf se azt h Hitler.Miért pont ő??
2013. júl. 17. 14:03
 12/21 Mysterion777 ***** válasza:
A múlt kötelez. Kötelék mely fogvatart, ereszd hát szabajdára magát a személyiséget, inkább a lelkére hajts, mert elég valószínű hogy ugyanabból a lélekcsaládból származtok (nem jelenlegi biológiai felszínes családokra, kapcsolatokra gondolok). Gondolom kevésbé rezegsz valószínűleg velük, ha nem, akkor jót választottál. Retro est omen.
2013. júl. 17. 14:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Másnak nem mondhatok róla semmit mert nem értik meg.
2013. júl. 17. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor ne áruld el nekünk se, hogy ki az, végül is kit érdekel? :D
2013. júl. 17. 19:00
 15/21 Mysterion777 ***** válasza:
Akkor írj CSAK nekem bővebben, ha gondolod, én teljesen megértem :)
2013. júl. 17. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha elfogadjuk a reinkarnációt, és azt, hogy te erre emlékszel, akkor sem te voltál az a történelmi személyiség, akiről másoknak rossz a véleménye. Miért félsz magadtól?
2013. júl. 18. 02:55
 17/21 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam h én voltam hanem h a szerelmem volt előző életemben
2013. júl. 18. 12:02
 18/21 anonim válasza:

Hozzám a napokban érkezett egy előző életbeli emlékkép. Szerintem a visszaemlékezésnek fokozatai vannak. Annak, aki ellenáll, ritkán jönnek elő ezek a képek (Déja-Vu). Azért van az, hogy a gyerekek emlékeznek, mert bennük nincs gát. "Hála" a társadalmi viselkedésnormáknak, szépen elnyomjuk az érzéseket.

Ajánlom, hogy meditálj és koncentrálj arra, hogy milyen feladatod van a jelenlegi életedben.

Én is erre törekszem, de rettentően nehéz. Mindenesetre álmomban sok képet kapok és hallom, hogy a "nevemen" szólítanak. :)

A primitív emberek persze úgy reagálnak, ahogy az szokás. Az új eszméket sosem fogadták tárt karokkal és hirdetőit üldözték. Reinkarnáció létezik. És ez nem új eszme, túl sok a bizonyíték...

2013. júl. 24. 11:59
 19/21 anonim válasza:
48%
Regressziós hipnózisra kellene menned. Vagy az agykontrollos Domnján Andráshoz esetleg: [link]
2013. júl. 27. 14:07
 20/21 anonim válasza:

Nyugi! Nem kell aggódnod ilyenek miatt, teljesen normális vagy. A DNS tárolja az emlékeket épp ezért öröklődhetnek emlékek is. Ha nem kamu a történeted, akkor elképzelhető, hogy az egyik ősöd a számunkra névtelen ( nem értem, hogy miért nem árulod el ) ember szeretője volt. Ilyen egyszerű. Ahány eset annyi elmélet, de én ezt találom a legésszerűbbnek. Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, de próbáld meg megérteni, hogy: tudatlanság+félelem=utálat.

Ez az oka a sok negatív visszajelzésnek, nézd el az embereknek és tudd, hogy nem vagy te defektes :)

2014. márc. 1. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!