Furcsa vagy bizarr? Mit gondoltok? Félek magamtól
Hozzám a napokban érkezett egy előző életbeli emlékkép. Szerintem a visszaemlékezésnek fokozatai vannak. Annak, aki ellenáll, ritkán jönnek elő ezek a képek (Déja-Vu). Azért van az, hogy a gyerekek emlékeznek, mert bennük nincs gát. "Hála" a társadalmi viselkedésnormáknak, szépen elnyomjuk az érzéseket.
Ajánlom, hogy meditálj és koncentrálj arra, hogy milyen feladatod van a jelenlegi életedben.
Én is erre törekszem, de rettentően nehéz. Mindenesetre álmomban sok képet kapok és hallom, hogy a "nevemen" szólítanak. :)
A primitív emberek persze úgy reagálnak, ahogy az szokás. Az új eszméket sosem fogadták tárt karokkal és hirdetőit üldözték. Reinkarnáció létezik. És ez nem új eszme, túl sok a bizonyíték...
Nyugi! Nem kell aggódnod ilyenek miatt, teljesen normális vagy. A DNS tárolja az emlékeket épp ezért öröklődhetnek emlékek is. Ha nem kamu a történeted, akkor elképzelhető, hogy az egyik ősöd a számunkra névtelen ( nem értem, hogy miért nem árulod el ) ember szeretője volt. Ilyen egyszerű. Ahány eset annyi elmélet, de én ezt találom a legésszerűbbnek. Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, de próbáld meg megérteni, hogy: tudatlanság+félelem=utálat.
Ez az oka a sok negatív visszajelzésnek, nézd el az embereknek és tudd, hogy nem vagy te defektes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!