Mit gondoltok, valóban létező dolog a reinkarcáció?
Én pl kiskoromban furán viselkedtem, sokat néztem az eget, érdekeltek a bolygók.
Amikor megtanultam beszélni, egyszer csak azt mondtam, h anya, én a csillagokról származok.Ekkor nagyon megijedtek a szüleim, ők tudták mi az a reinkarnáció, olvastak idegen lényekről is, meg sok egyébről, de én pár évesen ezekről semmit sem tudtam.
elvittek pszichológushoz, és ott regressziós hipnózist alkalmazott rajtam a lélekgyógyász.
Ekkor jött a meglepetés!
Óegyiptomi nyelven kezdtem beszélni, és a hipnózis alatt, mély férfihangom volt, egy pár éves kisgyereknek, majd ezek a hipnózisok rögzítve lettek, meg lett mutatva egy ókor kutatónak, és az ő segítségével lett meg h milyen nyelven beszélek, állítólag arról beszéltem , hogy egy pap voltam, kapcsolatba került az akkori civilizáció is egy földönkívüli fajjal, majd bizonyos technikai segítségért átengedtek pár bányát nekik az országban.
a szüleim úgy megijedtek ettől az egésztől, hogy külföldre költöztünk, hátha a klíma változás jót tesz.
aztán ahogy elkezdtem nőni, mindez elfelejtődött.
Míg egyszer meg nem találtam a régi kazettákat, és akkor mesélték el mindezt.
Kiskoromban a szobám fala tele volt hieroglif jellegű írással, ami szintén a regressziós hipnózis után jött elő.
és most mit dolgozok?
történész vagyok, és a múltat kutatom!
4es vagyok
gondolom a paleoasztronautika rajongók felkapták egyből a fejüket erre!
pedig kb annyi idő volt kitalálni, míg leírtam, az egészet.
Ezért szeretem ezt az oldalt, annyi hiszékeny ember van rajta, hogy amit írva lát , rögtön el is hiszi.
pedig ez még mesének is rossz lenne.
További jó david icke olvasgatást!!!
és azóta sorra jönnek a privik, h ez tényleg igaz???
Akkor tényleg az idegen teremtettek minket?
uhhh....fogom a fejem a röhögéstől már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!