Olvasgattam a reinkarnációról, gyerekkoromban emlékszem, sokszor láttam macskákat, amik nem voltak ott, anyám még orvoshoz is vitt mert azt hitte halucinálok?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy elõzõ életemben macska voltam, így gyerekként mikor nyitott voltam a szellemvilágra, valódi macskaszellemeket láttam?2015. márc. 6. 08:40
2/16 A kérdező kommentje:
nem csak macskákat.
2015. márc. 6. 08:58
3/16 anonim válasza:
És ha csak anyád nem látta?
Vannak emlékeid erről?
4/16 anonim válasza:
lehet, hogy valamilyen meséből jött, és foglalkoztatta a képzeletedet - a gyerekek képzelte erős, még teremtő képzelet! (ezt szépen kinevelik az iskolákban, sajnos)
'Lehetséges, hogy elõzõ életemben macska voltam'
-ezt a következtetés hibásnak tartom.
5/16 anonim válasza:
Ismerősöm (gyakorló, nagy alkesz!) gyakran lát maga körül fehér egereket, mégsem tartja magát egér-inkarnációnak...
6/16 anonim válasza:
nem ismerősöd most macska -és éhes
7/16 anonim válasza:
Én napi szinten làtom a macskákat
8/16 Ozmium42 válasza:
Túl sok Lucifer egy kérdés alatt.
(reinkarnáció nem létezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!