Ki volt földtúró paraszt előző életében?
Azok válaszát várom akik előző életükben nem gazdag gyáros, nagyúr, hercegnő stb. volt, hanem szakadt koldus, gürcölő munkás, földtúró paraszt, szóval valaki olyan, akikből a népesség túlnyomó része állt.
Kíváncsian várom a válaszokat és a leírást az életükről!
Minden rossz szándék nélkül megkérdezem: mire alapozod, hogy nincs?
Érdekelne, mi az a megdönthetetlen érv, ami alapján ezt ki mered jelenteni. Mert valaki tapasztalatok alapján állít valamit, valaki elmélyült kutatás alapján, valaki elvakult hit alapján. Te melyik kategóriába tartozol?
5-ös. Erre egy dolgot tudok mondani. A középkorban azt állították, hogy a Föld lapos, mert még senki sem bizonyította, hogy gömbölyű. Igazuk lett? :)
Attól, hogy még valami nem nyert bizonyítást, szükségszerűen nem is létezik? Ilyen hozzáállással nem sokra ment volna az emberiség...
Lucifer: Lenni nem leszel, a többi meg csak a beleélőképességeden múlik.
Nekem elég megnéznem egy filmet, és máris fizikai tüneteket produkálok, annyira átélem az egészet. Leírhatatlan módon megváltozik a lelkiállapotom is.
Ezért nem nézek több éve pl. horrort, mióta álmomban egy kenyérvágó késsel felszeleteltem valakit. Hallottam a sercegést, és éreztem a szagát. Mikor felébredtem, azon agyaltam, hogy vajon hová rejtettem a fekete zsákokat, nehogy megtalálják. A sztori a jelenben játszódott, tehát még csak nem is a nemlétező előző életben.
És ez csak egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!